Veli Kavlak, Quiz Programından;
Beşiktaş0 Mesaj
●45 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Veli Kavlak, Quiz Programından;
-
12-10-2019, 11:13:32Kayıtlı Üye- "En tembel futbolcu: Olcay Şahan. Butun takım fitness salonunda calışırken o hep yukarıda tavla oynar." - "En calışkan futbolcu: Holosko & Sivok. İkisi de cok calışkanlar." - "En yetenekli futbolcu: David Alaba." - "En yeteneksiz futbolcu: Mehmet Akyuz." - "Birlikte oynadığım en iyi golcu: Nikica Jelavic." - "En beğendiğim futbolcular; De Rossi, Pirlo ve Zidane." - "Beni en cok zorlayan futbolcu: Guti. Muthiş pasları vardı. İkili mucadeleye fazla giremezdim cunku genelde tek pas oynuyordu." - "En iyi şarkı soyleyen: Uğur Boral." - "En kotu şarkı soyleyen: İsmail Koybaşı. İsmail hep Uğur abiyle yarışmaya calışır ama hayatta Uğur abiye yaklaşamaz." - "En fazla yemek yiyen futbolcu: Necip. Mantı, borek, et, tavuk, sulu yemek, her şeyi yer. Acayip bir şey." - "En bonkor futbolcu: Olcay. Hesap odemeyi cok sever, herkese yemek ısmarlar. " - "En cimri futbolcu: Kimseye ayıp etmek istemem. Zaten cimri futbolcuya rastlamadım ki hic." - "En cok konuşan futbolcu: Olcay. Ben tesise girmeden once hep Olcay'ın sesini duyarım. Kimse konuşmaz hep o konuşur. Hep Olcay. Odalar yakın burada. Dun akşam yarım saat, 45 dakika telefonda konuştu Olcay. Kapatmadı bir turlu. Ben hep duyuyorum." - "En şık giyinen futbolcu: Escude. Julien'in giyimini cok beğeniyorum." - "En kotu giyinen: Mehmet Akyuz. Dunyanın en iyi markalarını giyer, giydiği şeyler hep kalitelidir ama hic birbirine uymaz." - "En narin futbolcu: Oğuzhan. İdmanlardan sonra 'Abi burama vurdun', 'Abi buram ağrıyo'... Hep boyle, her gun boyle." - "En gaddar futbolcu: Uğur Boral. Bazen antrenmanda sinirlendiği zaman kacacaksın. Uğur abiye gerginken yakalanmayacaksın. Buraya gelmeden once 'En gaddarı sana sormazlar herhalde' dedi arkadaşlarım, ben gaddar olduğumu duşunmuyorum." - "En sevdiğim yemek: Yengemin tavuk sotesi. Ama son haftalarda form duşukluğu yaşıyor, sezonu erken kapatmak istiyor galiba." - "En sevdiğim şehir: İZMİR. Sakin bir yer. Tatillerde hep oraya gitmiştim. Cok, cok sevdim orayı. Aynı Viyana'ya benziyor." - "En sevdiğim film: Apocalypto. Cok etkilendiğim, sevdiğim bir film." - "En sevdiğim aktor: Denzel Washington. Her filmi beni heyecanlandırıyor.Film başlamadan once iyi bir film olduğunu biliyorsun." - "En sevdiğim şarkıcı: Serdar Ortac." - "En unutamadığım gol: Genclerbirliği macında attığım gol. Gecen sezon son mactı, İnonu'nun kapanış macıydı. Guzel kapattık." - "En guzel asistim: 3-3'luk Fenerbahce macında Hugo'ya attırdığım gol." - "En sevindiğim mac: Gecen sezon Olcay'ın gol attığı 3-2'lik Fenerbahce macı. Kendimden gecmiştim o gun." - "En uzulduğum mac: Super Final'deki Fenerbahce macı. One gecmemize rağmen kaybetmiştik. Cok uzulmuştum o gun." - "En iyi oynadığım mac: Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev'e karşı oynadığım mac." - "En kotu oynadığım mac: Gecen sezon İnonu'de 1-0 kazandığımız Antalyaspor macı. Cok kotu oynamıştım o gun." @Medya_Besiktas __________________