Beşiktaş'ın yeni golcusu Higuain, 'Hem fizik hem de kafa olarak hazırım. En kısa zamanda formamı giymek istiyorum' dedi. 26.08.2007 ‘İstanbul muhteşem’ Siyah-Beyazlılar’ın yeni transferi Arjantinli futbolcu Federico Higuain, yeni takımının Gaziantepspor’la oynadığı mac oncesi taraftarlara umut dolu mesajlar yolladı. İstanbul’un cok guzel bir kent olduğunu dile getiren 22 yaşındaki golcu oyuncu, “İlk kez Guney Amerika dışına cıktım. Beşiktaş’a geldiğim icin cok mutluyum. Hem fizik hem de kafa olarak hazırım. En kısa zamanda takıma uyum sağlayıp, 9 numaralı formamı giymek istiyorum” dedi. Hedef Devler Ligi Real Madrid’de top koşturan Gonzalo Higuain’in kardeşi olan Arjantinli, Fenerbahce ve Galatasaray’ın şampiyonluk yolunda en buyuk rakipleri olduğunu oğrendiğini ifade etti. Vatandaşı Delgado’nun Beşiktaş’ta olmasının kendisi icin buyuk bir avantaj yarattığına dikkat ceken Tangocu, “Buraya gelmenden once de kendisinden surekli bilgi aldım. Umarım Şampiyonlar Ligi’ne kalırız. Bu benim icin de onemli bir tecrube olacak” diye konuştu. kaynak:Fanatik