[b]Daum: Beşiktaş Fenerbahce'yi yener !![/b]
Beşiktaş0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- [b]Daum: Beşiktaş Fenerbahce'yi yener !![/b]
-
12-10-2019, 11:05:44Kayıtlı ÜyeHem Beşiktaş'ın hem Fenerbahce'nin teknik direktorluğunu yapan Christoph Daum Super Kupa Finali'ndeki favorisini acıkladı. Koln teknik direktoru Daum, Super Kupa'yı Beşiktaş'ın kazanacağını iddia etti. Daum "Fenerbahce oyunu kontrol eder ama Beşiktaş kazanır" dedi. LİG TV'den Deniz Turker'in sorularını yanıtlayan Alman teknik adam "Her iki takımı da tanıyorum. Taraftarlar icin heyecanlı bir mac olacak. Fenerbahce oyunun kontrolunu elinde tutar ama Beşiktaş kazanır" dedi. Daum, "Hangi takımın kazanması gonlunuzden geciyor" sorusuna ise politik bir şekilde "Birinci derecede Beşiktaş, ikinci derecede Fenerbahce" acıklamasını yaptı. Her iki takımın da Şampiyonlar Ligi'ne katılacağını inandığını belirten Daum roportaj sırasında ilginc bir acıklama yaptı. Roportaj sırasında yardımcısı Murat Kuş'un telefonun ısrarla calması uzerine Daum "Aziz Yıldırım arıyor olabilir. O arıyorsa hemen ac" dedi. Daum bu sozu Beşiktaş'ı favori gostermesinin ardından soyledi. Daum Şampiyonlar Ligi kuraları hakkında ise "İki takımında rakiplerini elemesini canı gonulden istiyorum.. Rakiplerini aşarak bu gorevin ustesinden geleceklerine inanıyorum.. Şimdi biz gecen yıl hazırlık doneminde Anderlecht ile aynı yerde kamp yaptık.. Bireysel olarak oyuncuları karşılaştırırsanız Fenerbahce cok ustun.. Eğer Fenerbahce sabırlı ve sinirlerine hakim olarak oynarsa rakibini gececeğini duşunuyorum.. Beşiktaş iyi bir takım kurdu.. Onlarda bu gorevin ustesinden gelecektir diye duşunuyorum.. İki takımında Şampiyonlar Ligi'nde oynamalarını isterim ki bu Turk futbolu icin ve Turkiye imajı icin cok onemli" ifadesini kullandı. Alex'in cok ozel bir oyuncu olduğunu belirten Daum Lincoln'un de G.Saray'a cok faydalı olacağını soyledi Abi tmm yaa daum'da beşiktaş alır dediyse konusmamıza gerek yok __________________