Fikret Orman'ın sabrı taştı..!!
Beşiktaş0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Fikret Orman'ın sabrı taştı..!!
-
12-10-2019, 11:00:20Kayıtlı ÜyeSiyah Beyazlı kulubun başkanı Fikret Orman'ın, Yıldırım Demiroren borcunu hibe etmediği taktirde TFF başkanına dava acılacağı iddia edildi. Beşiktaş'ın yıllık olağan ve mali genel kurulu onumuzdeki hafta yapılacak. Bu nedenle kulisler iyice ısınmaya başladı. Yeni stat projesi de dahil diğer projelerin de detaylarının acıklanacağı genel kurulda; iki aylık Yıldırım Demiroren, bir aylık Yalcın Karadeniz ve dokuz aylık Fikret Orman donemi ayrı ayrı ibraya sunulacak. Haberturk'un servis ettiği habere gore; En kritik noktalardan biri Yıldırım Demiroren donemi... Başkan Fikret Orman'ın mali kongrenin ardındna mart ayında da tuzuk tadil kongresi yapıp kulup tuzuğunde ciddi değişikliklere gitmesi bekleniyor. Orneğin; yonetim kurulu uye sayısı 18'den 15'e duşurulecek. Yoneticiler kendi kusurları ile neden oldukları vergi borcları ya da diğer borclardan yoneticilikten ayrılsalar dahi sorumlu tutulacaklar. YONETİM DEĞİŞİYOR MU? Tuzuk tadilinin ardından da Fikret Orman'ın mayıs ayında secime gitmesi bekleniyor. Başkanın, yonetimdeki 4-5 ismi değiştirebileceği gibi mevcut isimlerden 4-5'i ile yola devam edip buyuk bir coğunluğunu yonetim dışında da bırakabileceği de konuşuluyor. Camianın onemli isimleriyle de goruş alış-verişinde bulunan başkan Fikret Orman'ın en fazla karşılaştığı soru Yıldırım Demiroren'in 140 milyon liralık alacağı. Hibe edip etmeyecek mi? Artık net olarak ortaya cıktı ki hibe etmiyor. Bu konu ya uzlaşma yolu ile cozulecek ya da dava konusu olacaktı. Demiroren'in hibe etmeyeceğini bildirmesinin ardından Beşiktaş'ın eski başkanını mahkemeye vermesi yuksek ihtimal olarak gozukuyor. KILICLAR CEKİLİYOR Fikret Orman da bu duşuncede olduğunu hafta icinde yaptığı goruşmelerde dile getirdi. Aynen şunları soyledi:' Ben kulubun borcunu aşağı cekmek icin aylardır uğraşıyorum. Belli bir aşama kaydettik. Bundan sonra daha iyi olacak. Aynı zamanda Yıldırım Demiroren'in 100 milyon liralık alacağını da sildirmek icin cabaladım. Zamanında hibe edeceğini soylemişti ama şimdi etmiyor. Ben bu bu hafta davaları ardı ardına acacağım' İşte en can alıcı nokta Fikret Orman'ın bu sozleri. Camia aylardır 'hesap sorsana' diye baskı yapıyor. Başkan ise '8 yıldır hesap sormadınız şimdi benden bir cırpıda sormamı bekliyorsunuz' diye karşılık veriyordu. Beşiktaş A.Ş'nin genel kurulunda Demiroren yonetimi ibra edilmemiş ve ilk adım atılmıştı. Şimdi yonetim eski başkanı mahkemeye de verirse iki cephe arasında kılıclar tam anlamıyla cekilmiş olacak. Sporx __________________