Beşiktaş Teknik Direktoru Samet Aybaba bugun Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
"RAKİP KADAR KOŞMAMIZ GEREKİYOR"
Aybaba ilk olarak Spor Toto Super Lig'in 31. haftasında oynayacakları Orduspor macı ile ilgili olarak şunları soyledi: "Onumuzdeki 4 mac da zor olacak. Rakip kadar isteyip, rakip kadar koşmanız gerekiyor. Bunu yaparsak galip geleceğimize inanıyorum."
"SEZON SONU GORUŞECEĞİZ"
Aybaba gorevine devam edip etmemesi konusunda yapılan spekulasyonlara ise şu yanıtı verdi: "Goreve devam edip etmeme konusunda bugune kadar yonetim kurulumuz ile bir goruşmemiz olmadı. Daha once de soylediğim gibi bu konuyu sezon sonu goruşeceğiz.
Şu anda boyle spekilasyonlar yaratmak Beşiktaş'a zarar verir. Avrupa kupalarına gitme hedefinde ilerlememiz lazım. Camia icindeki bazı insanlar Avrupa kupalarına katılmamamızı istiyorlarsa bu goruşlerine devam edebilirler. Bu spekilasyonlar oyuncuları da etkiler.
"BAŞKAN, FUTBOLCULARLA GORUŞTU"
Bugun başkanımız futbolcularla toplantı yaptı. Bu sezon ucuncu kez oyuncularla toplantı yapmış oldu. Toplantıda başkanımız da son 4 macın onemini vurguladı. Ayrıca benim istifa ettiğim ve başkanın kabul etmediği gibi şeyler konuşuluyor. Bunlar ayıp şeyler. Boyle bir şey olmadı. Olsa ben soylerim. Son donemde neden duşuş yaşadığımızı ve diğer sorunları da sezon sonu anlatacağım."
"FERNANDES KAMP YAPMAK İSTEMİYORSA BAŞKA TAKIMA GİTSİN"
Tecrubeli teknik adam Fernandes ile bir sorun yaşamadıklarını ifade ederek, "Fernandes sakatlığı nedeniyle antrenmana cıkmadı. Bugun de MR'a gidecek. Kendisi ile ilgili bir problemimiz yok. Fernandes'i bu takımda lider yapan benim. Her konuda da yardımcı olan benim. Eğer kendisinin bir sorunu varsa kendi sorunudur. Benimle veya takımla ilgili bir sorunu yok. Her takımın kendine gore seyehat ve kamp sistemi vardır. Teknik direktorlerin raporu doğrultusunda prıgramlar hazırlanır ve hep birlikte gideriz. Kampa o geldi bu gelmek istemedi diye bir şey olmaz. Bu Beşiktaş takımı ve herkes kurallara uymak zorundadır. Kampa gitmek istemeyen de oturur konuşur; derdi varsa soyler. Fernandes ile boyle bir durum yaşamadık. Zaten Fernandes kamp yapmak istemiyorsa, kamp yapmayan takıma gitmesi gerekir. Boyle bir durum da yok" şeklinde konuştu.
"GEKAS GUNDEMİMİZE GELMEDİ"
Samet Aybaba son olarak adı bir donem Beşiktaş ile de anılan Gekas'ın gundemlerine hic gelmediğini belirtti ve şoyle dedi: "Gekas hic gundemimize bile gelmedi. Beşiktaş takımının ilgisi daha farklı oyuncular uzerinedir."
Kaynak: DHA