Fernandes: Mra gerek yok oynayacağım
Beşiktaş0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Fernandes: Mra gerek yok oynayacağım
-
12-10-2019, 10:50:18Kayıtlı ÜyeSakatlığı nedeniyle Akhisar mucadelesinde oynamayan ve antrenmanlara katılmayan Fernandes, onceki gunku MR randevusuna gitmeyerek Umraniyenin yolunu tuttu ve takımla birlikte calıştı. Teknik ekiple goruşen Portekizli futbolcu, Orduspor macında oynamak istediğini soyledi. Samet Aybaba ve kurmayları da, Fernandesin bu fedakarlığı karşısında yıldız oyuncuya forma vermeyi kabul etti. Kulup doktoru İsmail Başozun MR isteğini reddeden Fernandes, Kalcamdaki ağrı yuzunden takımdan ayrı kaldım ama ortaya bir suru hayal urunu şeyler attılar. Bu durum beni cok rahatsız etti. Kendimi cok iyi hissediyorum ve Orduspor macında takımı yalnız bırakmak istemiyorum. Hocayla da konuşup ne olursa olsun bu hafta sahada olmak istediğimi soyleyeceğim. MRa şu anda gerek yok ifadesini kullandı. Hoca bana sahip cıktı MR cektirmesi durumunda cıkabilecek olumsuz bir sonucun ardından ortaya başka iddiaların da atılabileceğini sozlerine ekleyen Fernandes, Şimdiden yazılan senaryoları tahmin edebiliyorum. Samet hoca butun hafta boyunca medya karşısında bana sahip cıktı ve destek oldu. Ben bunu gormezden gelemem. Orduspor macının ardından eğer gerek gorulurse o zaman gidip MR cektiririm diye konuştu. Fernandesin bu cıkışıyla MR ertelenirken, yıldız oyuncu da bu hareketiyle takım icinde buyuk takdir topladı. Kaynak: http://www.bjkgazetesi.com/haber/171...#ixzz2RZYuhzwC __________________