Fikret Orman: ''Alınacak 36 puan var'
Beşiktaş0 Mesaj
●45 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Fikret Orman: ''Alınacak 36 puan var'
-
12-10-2019, 10:43:46Kayıtlı ÜyeBeşiktaş Başkanı Fikret Orman, Lig TV'ye verdiği roportajda son haftalarda alınan kotu sonuclar, yaşanan sakatlıklar gibi konularda onemli değerlendirmelerde bulundu. Beşiktaş'ın iyi oynamasına rağmen puan kayıpları yaşadığı hatırlatılan Fikret Orman, ozellikle son macta 10 kişilik rakibe puan kaybetmenin uzucu olduğunu soyledi. ''10 KİŞİLİK RAKİBE PUAN VERMEK UZUCU'' ''Soylenecek cok fazla şey yok. Uzuluyoruz tabi. Yani uzuntuden iki gunde zor toparladım. Onumuze bakacağız, yapacak birşey yok. Bu bir lig maratonu. Daha onumuzde alabileceğimiz 36 puan var. İyi top oynuyoruz. Ozellikle Karabuk ve Gazianntep macı bizim acımızdan şanssızdı. 10 kişi kalan rakibe puan vermek uzucu ama artık onumuze bakacağız.'' G.Antep macında Muhammet Demirci oyuna girerkenki duygularını da belirten Fikret Orman, ''Beşiktaş taraftarı da ben de Beşiktaş'ın icinden yetişen cocuklara ayrı bir sempatimiz var. Muhammet de son donemde bir cıkış icerisindeydi. Oyuna girince de bunu devam ettirir diye umit ediyorduk. Ama olmadı. 88. dakikada macı berabere bitirdik artık onumuze bakacağız'' ifadelerini kullandı. SAKATLIKLARIN SEBEBİ... Başkan yaşanan sakatlıklar nedeniyle de oyuncuların kendilerini daha iyi bakmaları gerektiğini altını cizdi. ''Artık araştırmaktan doktor gibi oldum. Esas itibariyle profesyonel oyuncuların daha fazla kendilerini programlarına uyarak calıştırmaları lazım. Yani maca başlamadan evvel ısınmaları, mac oncesi kuvvetlendirme antrenmanlarını yapmaları, gıdalarına dikkat etmeleri lazım. Biraz şanssızlık da var. İnşallah bu zamana kadar şanssızlıklarla geldik bundan sonra da şansımızın doneceğine inanıyorum.'' ''HERKES HER MACI ALACAK DİYE BİRŞEY YOK'' Şampiyonluk yarışı, rakiplerin durumu ve Niang konusuna da değinen Orman, ''Beşiktaş şuana kadar 25'e yakın mac oynadı. Daha 12 macımız var. Bu 12 macta da 36 puan alma şansımzı var. Biz ve arkadaşlarımız elinden geleni yapacak. Bu hafta biz kaybettik. Onumğzdeki hafta kazanırız. Herkes her macı alacak diye birşey yok. Niang ise henuz gucsuz. Biraz guclenmesi kazım ama guclendikten sonra kalitesi belli olan bir oyuncu'' acıklamasında bulundu. Sporx __________________