"McGregor buyuk takım kalecisi değil"
Beşiktaş0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- "McGregor buyuk takım kalecisi değil"
-
12-10-2019, 10:42:36Kayıtlı ÜyeSpor Toto Super Lig'in 22. haftasında alınan Gaziantepspor beraberliğinin ardından Beşiktaş'ta gozler kaleci Allan McGregor'a cevrildi. Yediği son dakika golunde hatası olduğu gerekcesiyle taraftarlardan buyuk bir tepki alan file bekcisi hakkında Ruştu Recber de yorum yaptı. Fenerbahce, Beşiktaş ve Milli Takım'ın kalesini uzun yıllar başarıyla koruyan Ruştu Recber, 20 lig macında kalesinde toplam 29 gol goren McGregor icin şu yorumu yaptı; "İyi kaleci, mac kurtaran kalecidir. Zaten buyuk takım kalecisi de iyi olmak zorundadır. Ben McGregor'un cok kotu bir kaleci olduğunu soylemiyorum. Ancak 20 mactan birisini alamıyorsa, Beşiktaş gibi buyuk bir takımda gorevini yerine getiremiyor demektir." Cenk: Goreve hazırım Gaziantepspor macında sakatlığı nedeniyle 11'de yer alamayan Cenk Gonen, goreve hazır olduğunu soyledi. Samet Aybaba'nın "Hazır olsaydı, kaleyi ona verecektim" dediği Cenk, "Sakatlığım gecti. Hocamın uygun gormesi halinde, kaleye gecip elimden gelenin en iyisini yaparım" dedi. Cenk, kenetlenmeleri durumunda sıkıntılı donemi atlatacaklarını da sozlerine ekledi. Sporx __________________