AİLTON "bana pas atmıyorlar!"
Beşiktaş0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- AİLTON "bana pas atmıyorlar!"
-
12-10-2019, 10:39:10Kayıtlı Üye"Bana pas atmıyorlar" Beşiktaş Teknik Direktoru Tigana'nın "Almanya'daki gibi gormek istiyorum" dediği Ailton, pas alamadığı icin gol atamadığını soyledi. Tigana, Malatyaspor macı sonrası yapılan toplantıda, İstanbul'daki hayatı, Beşiktaş'a alışıp alışamadığı ile ilgili sorular sorarak Ailton'un neden etkisiz kaldığını oğrenmek istedi. "Bir dokun, bin ah işit" misali Ailton da dertlerini sıraladı hocasına: "Ben Beşiktaş'ta olmaktan mutluyum. Hic kimseyle bir sorunum yok. Burada oynamaktan aslında keyif alıyorum ama havamı yakalayamadım. Cunku gol atamayınca moralim bozuluyor. Ozellikle ciddi problemler var. Coğalamıyoruz. Herkes kendine oynuyor. Daha da onemlisi nitelikli paslar alamıyorum." "Sakın moralini bozma" Aldığı cevaptan etkilenen Fransız teknik adam da, "Senden cok daha fazlasını bekliyorum cunku cok iyi bir golcusun. Ama kaliteni skora yansıtma zamanın geldi. Moralini sakın bozma, sorunlarını tek tek cozeceğim" diyerek Ailton'a tam destek verdi. 12.11.2005 Kaynak : Sabah ARKADAŞLAR BURADA DA YİNE BAŞARISIZLIKLARINI BAŞKALARININ KABAHATLERİYLE ORTMEYE GUZEL BİR ORNEK GORUYORSUNUZ. BURADA KONU MANKENİMİZ SEVGİLİ AİLTON "BEN COK ŞİŞMANLADIM FORMUMU KAYBETTİM PARAMI NASIL OLSA ALIRIM OYNAMAMA GEREK YOK YILLIK 1,5 MİLYON DOLAR ALACAKLIYIM ARTIK." DUŞUNCELERİNİ YUKARIDAKİ VERİLEN ORNEKTE OLDUĞU GİBİ GUZELCE ORTUYOR. KENDİSİNE HAYATTA BAŞARILAR DİLİYOR COK İSTİYORSA SEVGİLİ WERDER BREMEN'E KOŞA KOŞA GİTMESİNİ, BEŞİKTAŞIMIZDA YER İŞGAL ETMEMESİNİ TAVSİYE EDİYORUZ. __________________