Baş Antrenorumuz Ahmet Kandemir, Nizhny Novgorod karşısında kazanmak istediklerini soyledi. EuroCup Son 16 Turu ilk macında bu akşam Nizhny Novgorod ile karşılaşacak olan Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’da Baş Antrenorumuz Ahmet Kandemir, internet sitemize acıklamalarda bulundu. Ahmet Kandemir şoyle konuştu; Evimizde Kazanmak İstiyoruz “Kadro yapımız itibariyle iki tane onemli gruptan cıkarak iyi bir başarı elde ettiğimizi duşunuyorum. Şimdi rakibimiz Rusya temsilcisi Nizhny Novgorod, kuvvetli ve kendi evinde kolay kolay mağlup olmayan bir takım. Kendi evimizde oynayacağımız ilk macta kazanmamız cok onemli, tabii ki kazanırken de avantajlı bir skorla da kazanmak daha onemli. Evimizde oynayacağımız bu macı taraftarımızın onunde farklı kazanmak istiyoruz. İlk iki gruptaki performansımızla ilk 8’e kalmayı hak ettiğimizi duşunuyorum. Oyuncularım bu macın oneminin bilincindeler ve turu gecmeyi de cok istiyorlar. Bu macta bizim icin onemli bir oyuncu olan Brad Buckman, kadrodaki yerini alacak.” Taraftarımızın Desteği Onemli “Taraftarlarımız bize hedef olarak Euroleague’yi gosteriyorlardı. Euroleague’ye gitmenin yollarından biri de EuroCup’ı kazanmaktır. Taraftarlarımızın bu yolda bize olan destekleri cok onemli. Galatasaray Liv Hospital macında olduğu gibi bir atmosfer olmasını bekliyorum.” Kaynak : ResmiSitemiz __________________