Holosko ile coştum
Beşiktaş0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Beşiktaş
- Holosko ile coştum
-
12-10-2019, 08:33:02Kayıtlı Üye7 golunun hepsini de İstanbul’da atan Şilili yıldız, "Holosko cok yonlu bir oyuncu. Hem asist yapıyor, hem de gol attırıyor. Teknik kadro ve yonetim isabetli transfer yaptı" dedi ARA transferde boş durmayan ve Vestel Manisa'dan Holosko'yu alarak dikkatleri uzerine ceken Beşiktaş, 'Cok pahalı transfer' dedirten Slovak oyuncudan memnun mu memnun. Siyah beyazlı formayla Fortis Turkiye Kupası'nda tanışan ve onceki gun de Ankaraspor macında sahaya ilk 11'de cıkan Holosko sergilediği futbolla 'tam isabet' dedirtti, 'Beşiktaş icin ilac oldu' yorumlarına neden oldu. Attığı 2 golle 3 puanın mimarı olan Tello da "İyi ki Holosko geldi. Onunla birlikte coştum" dedi. Bir kıvılcım oldu Yonetim ve teknik ekibin doğru bir transfer yaptığını soyleyen Şilili yıldız, "Holosko cok yonlu bir oyuncu. Hem asist yapıyor, hem de gol atıyor. Onun gelmesiyle birlikte takım olarak daha hareketli oynamaya başladık. Gol yollarındaki sıkıntılarımız bitti. Holosko'nun gelmesiyle ben de daha rahat ileriye cıkıyor ve arzu ettiğim şutları atıyorum. İkinci yarının bizim acımızdan iyi gececeğine inanıyorum. Cunku Turkiye Kupası maclarında bunu gorduk. Zaten biz iyi bir takımız. Bir kıvılcım gerekiyordu. O da Holosko oldu" dedi. Goller oğluna Şampiyonlar Ligi'nden şanssız elenmelerini hala unutamadığını ifade eden Tello, sozlerini şoyle surdurdu: "Artık 2 hedefimiz var. Super Lig ve Fortis Turkiye Kupası. Bu iki kupayı alıp kendimizi affettirmek istiyoruz. İşimizin kolay olmayacağının farkındayız. Ama biz ekip olarak bu 2 kupayı cok istiyoruz. Her zaman soylediğim gibi biz iyi takımız. Bunu ikinci yarı sahada gerektiği gibi gosterip istediğimiz sonucları alacağız. Taraftarlarımızın da yuzunu guldureceğiz." Beşiktaş'ın gozdesi, Ankaraspor macında attığı 2 golu oğlu Alex ve siyah beyazlı taraftarlara armağan ettiğini de sozlerine ekledi. İsmail Er-Hurriyet __________________