Almeida Kalıyor mu?
Beşiktaş0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Almeida Kalıyor mu?
-
12-10-2019, 08:20:28Kayıtlı ÜyeBeşiktaş'ta, Hugo Almeida ile sozleşme yenileme calışmaları hız kazandı. Teklif, yıllık 3 milyon Euro garanti ucret... HTSpor'dan Kartal Yiğit'in haberine gore; Manuel Fernandes’in gozden cıkarılmasının ardından Beşiktaş’ın ic transfer konusunda iki onemli adımı kaldı... 1- Almeida’nın takımda tutulması... 2- Rubin Kazan’dan Gokhan Tore’nin bonservisinin alınması... Yonetici arkadaşlarıyla daha once yaptığı goruşmede "Hugo’yu bana bırakın. Ben ikna ederim" ifadesini kullanan başkan Fikret Orman, onceki gun tesislerde Almeida ile goruştu. Tedaviden cıkan Portekizli yıldızla karşılaşan Orman, once gecmiş olsun dileğinde bulundu, ardından sozu sozleşme konusuna getirdi. 'Kafam rahat giderim' "Takımda kalmanı istiyoruz" diyen başkana, Almeida, "Ben de kalmak istiyorum" cevabını verdi. Orman daha sora "Gereken fedakarlığı yapmaya hazırız. Sen de fedakarlık yap, Dunya Kupası oncesi bu işi bitirelim" derken, Almeida’nın da "Rio’ya kafam rahat gitmek benim icin de iyi olur" yanıtını vermesi "Bu iş Rio’dan once biter" dedirtti. Yıllık 3 milyon Euro Peki Almeida’nın Beşiktaş’la yapacağı yeni sozleşmenin şartları ne olacak, taraflar ne kadar fedakarlık yapacak? Beşiktaş Yonetimi, Almeida icin daha once de acıklandığı gibi şartlarını zorlayacak. Yıllık 3.5 milyon Euro garanti para isteyen Portekizli golcuye yonetim 3 milyon Euro garanti ucret verecek. Aradaki 500 bin Euro’luk fark da mac başılarla karşılanacak. Almeida’nın da kendisine sunulan bu teklife sıcak baktığı ifade edildi. KAYNAK; KARTALBAKIŞI __________________