12.08.2007
Kaynak : AA __________________
"Amacları duzeni bozmak"[Fırlama Tim]
Beşiktaş0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- "Amacları duzeni bozmak"[Fırlama Tim]
-
12-10-2019, 07:55:12Kayıtlı ÜyeBeşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, Konyaspor macında Carşı Grubu'nun kendisi aleyhine pankart acmasıyla ilgili olarak ''O arkadaşlara kızmıyorum. Onlar da anlayacaklar doğrunun ne olduğunu'' dedi. Engin, mactan sonra yaptığı acıklamada, uyumlu bir şekilde calıştıklarını ifade ederek, ''Bizim butun gorevimiz teknik direktorumuze en sağlıklı ortamı sağlamak. Ertuğrul Sağlam'a teknik konularda karışmıyorum. Zaten benim arkadaşım, kardeşim. Normal futbol sohbeti yaparız, ama her turlu kararı o verir. Ben futbolcuyu sapa sağlam moralsiz gondermeye calışırım. Herkesin işi belli'' diye konuştu. Carşı Grubu'nun actığı ''Carşı Sinan Engin'e karşı'' pankartıyla ilgili olarak Engin, şunları soyledi: ''Carşı'yı 3-5 kişiyle sınırlandırmamak lazım. Bu taraftar arkadaşlarımız zamanında bana 'İmparator' diye bağıran arkadaşlar. Belki başkan beni cok ani bir kararla aldığı icin Yıldırım Demiroren ve ekibine karşı olanlar, duzeni bozmaya calışıyor. O arkadaşlara kızmıyorum. Obur tarafta cicek verenler de var. Ben de 150 tane pankart astırabilirim. Onlar da anlayacaklar doğrunun ne olduğunu. Galatasaraylılar, Fenerbahceliler ben geldiğim icin uzuluyor. Taraftarlarımız kızıyor. Taraftar bunu yapıyorsa demek ki onlar Beşiktaşlı değil. Benim kurduğum takımla benle beraber Beşiktaş 100. yılında şampiyon oldu. Yarın fikirler değişir. Biz buraya geldik, kafamızı koyduk, Beşiktaş'ın şampiyon olması icin geldik. Gideceksek yonetim, teknik heyet hep beraber gideriz. Başarısız olursak gideceğiz. Gurursuz, şahsiyetsiz değiliz. Beşiktaş'ı şu anda Şampiyonlar Ligi'ne sokmak ve ligde de şampiyon yapmak istiyoruz. O arkadaşlarımızın canları sağ olsun, onlar da en sonunda doğruyu bulacaklar. Hayatım boyunca hicbir zaman ********* yapmadım. Bir başkan cıkıyor, kendini eleştiren birine gorev veriyor. Demek ki bana inanmış. Buradaki taraftar arkadaşlar da inansınlar, Beşiktaş'ı sevenler desteklesin. Biz gorevimizin sonuna kadar başındayız.'' Gazetecilerin macın ikinci yarısı başlamadan once yedek kulubesine gelirken, taraftarlara doğru yaptığı el hareketiyle ilgili olarak ''(Bu iş bitti, istifa ettim) imasında mı bulundunuz?'' sorusuna ise Engin, ''Hayır oyle bir imada bulunmadım. Taraftarlar cicek vermek istedi. Ben de kabul etmedim'' dedi. Sinan Engin, tribunde acılan ''Ya 2004 hesabını ver, ya da huzur ver'' pankartıyla ilgili olarak da ''101. yılda şampiyon olamayacağımızı daha once soyledim, ama altında bir şeyler arıyorlar'' derken, yapılan tepkiler sonrası daha da hırslandıklarını, başarı icin daha cok calışacaklarını soyledi.