Sevgili Beşiktaşlılar, Uzuntuleriyle sevincleriyle bir yılı daha geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni hedeflerle, yeni heyecanlarla yeni bir yılı karşılıyoruz... Gecen senelerde idari, sportif ve mali alanlarda temellerini attığımız calışmalarımızı sonuclandıracağımız 2008 yılı; her anlamda Beşiktaş’ın, Beşiktaşlılar’ın yılı olacaktır... Sevgili Beşiktaşlılar, 2008 yılı, Turk Sporu’nun en buyuk projesinin tamamlandığı ve acılışının yapıldığı BJK Fulya Suleyman Seba ile hatırlanacaktır. Yarım asırdır Kulubumuz’un gundeminde olan BJK Fulya Suleyman Seba’nın acılış kurdelesini keseceğimiz 2008 yılı, Beşiktaş icin bir milat, yeni bir devrin başlangıcıdır. Kulubumuz’e cağ atlatacak olan BJK Fulya Suleyman Seba, sadece bugunun Beşiktaşlılarına değil, gelecek nesillere de en buyuk armağanımızdır. Bu projenin benim donemimde tamamlanacak olması ise hayatımın sonuna kadar en onemli gurur kaynağım olacaktır. Sevgili Beşiktaşlılar, 2008 yılı tesisleşmenin yanı sıra sportif başarılarıyla da bizim yılımız olacaktır. Turkcell Super Lig’in ilk yarısında uğradığımız haksızlıklara ve yaşadığımız şanssızlıklara rağmen, zirve yarışını ust sıralarda surduren Futbol Takımımız’ın ikinci yarıda arzuladığımız şampiyonluğa sizlerin desteği ile ulaşacağına; ligdeki ve Avrupa’daki performansıyla goğsumuzu kabartan BJK Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız’ın da 33 yıllık şampiyonluk ozlemimize son vereceğine ve Turkiye’ye basketbolda ilk kez bir Avrupa Kupası getireceğine inanıyorum. 2008 yılına hentboldan atletizme, jimnastikten boksa kadar, Beşiktaş ambleminin olduğu tum takımlarımız damgasını vuracaktır. Sevgili Beşiktaşlılar, Geride bıraktığımız senede bir kez daha gorduk ki, Beşiktaş’ın Beşiktaşlı’dan başka dostu yoktur. Bu da Beşiktaşlılar’ın her zamankinden daha fazla dayanışma icinde olmaları gerektiğinin en acık gostergesidir. 2008 yılının Beşiktaşlılar’ın birlikteliğinden doğacak buyuk zaferlerin şahidi olmasını diliyor, yeni yılın tum Camiamız’a sağlık, başarı ve mutuluk getirmesini temenni ediyorum. En derin sevgi ve saygılarımla, Yıldırım Demiroren BEŞİKTAŞ JK Yonetim Kurulu Başkanı Ocak 2008 31.12.2007