Quaresmayı transfer etmek icin uğraşan yonetimimiz Mustafa Denizliyi aşamadı Inter'den Quaresmayı transfer etmek icin uğraşan, Portekizli oyuncuyla ilgilendiklerini Borsaya kadar bildiren Beşiktaş Yonetimi, bu oyuncu konusunda Teknik Direktor Mustafa Denizliyi aşamadı. Bundan dolayı, tecrubeli calıştırıcıyla, Futbol Şubesi'nde yer alan idareciler arasında soğuk ruzgÂrların estiği ifade edildi Milliyet Gazetesi'nde cıkan habere gore siyah-beyazlı takımın hocası, Quaresma yerine başka bir oyuncuyu isterken, Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı ve uyeler Doğan Kucukemre ile Cengiz Zulfikaroğlunun transfer goruşmelerini dondurduğu bildirildi. Yoneticilerin, Quaresmayı istemeyen Denizliye, Hocam onu almazsak ne kombine, ne de forma satabiliriz.Taraftarda da bu oyuncuyu cok istiyor” diye konuştukları oğrenildi. Mustafa Denizlinin ise, “Endişelerinizi anlıyorum ama Quaresmanın bize yararlı olacağına inanmıyorum. Gittiği her takımda problemleri olmuş olan bir oyuncu. Maddi ve manevi anlamda takım icerisindeki butun dengeleri bozabilir” dediği belirtildi. Mustafa Denizlinin bu oyuncu hakkındaki olumsuz eleştirilerini dinleyen yoneticilerin buna saygı gosterdiği, ancak siyah-beyazlı hocaya da bozuldukları belirtildi. Manisaspor macına komite uyelerinin bu nedenle gelmediği vurgulandı. Başkan Yıldırım Demirorenin ise Mustafa Denizlinin transfer konusundaki raporuna sadık kaldığı, bu nedenle Quaresma transferini rafa kaldıracağı belirtildi. Demirorenin, komite uyeleriyle, Mustafa Denizli arasındaki soğuk ruzgÂrları dindirmeye calıştığı oğrenildi. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalının yaşanan gelişmelerden sonra komite başkanlığını bırakabileceği iddia edildi. Kaynak:Milliyet Bu Gemi Mustafa denizliyle yurumez acilen yolların ayrılması gerek denizliyle bu adam kendini muneccin zannediyor anadolu takımlarından işe yaramaz oyuncuları aldığı kadar boyle yıldızları alsaydı şampiyonda olabilirdik bu sene Quaresma gelmezse forma ve kombine satışları buyuk bir oranda duşecektir denizlinin isteğine gore hareket edilmemeli Quaresma bize gelse cok buyuk işler yapacağından eminiz bu haber benim sinirlerimi fena bozdu mustafa denizli gitmeli Quaresma mutlaka alınmalı boyle yurumez bu gemi __________________