YONETİM QUARESMA TRANSFERİNİ DONDURDU Beşiktaş Yonetim Kurulu`nun haftalık olağan toplantısı sona erdi. Mustafa Denizli`nin Quaresma transferini veto ettiği iddialarının golgesinde girilen toplantının ana maddesi transferdi. Edinilen bilgiye gore Beşiktaş yonetimi mevcut durum gereğince Portekizli oyuncunun transferi icin ileri adım atmama kararı aldı. Teknik direktor Mustafa Denizli`nin raporu uyarınca onceliği yabancı kontenjanını boşaltmaya verme kararı alan yonetim kurulu Quaresma transferini dondurdu. TRANSFER İCİN MAYIS SONU BEKLENECEK Beşiktaş yonetimi mevcut yabancıları takımdan gondermeden ve yeni oyuncu almak icin gerekli kontenjan acılmadan transfer gercekleştirmeme kararı aldı. Buna gore her ne kadar transfer calışmaları devam edecek ise de Mayıs ayı sonuna ve transfer mevsimi acılana dek herhangi bir oyuncu ile anlaşma yapılmayacak. Yonetimin kadroda bulunan yabancıları en iyi bicimde pazarlamak adına bu kararı aldığı, ayrıca dunya kupasında mucadele edecek Holosko ve Tello`nun performanslarına gore bu isimlerin satışından onemli gelir beklediği oğrenildi. Yonetime yakın kaynaklardan alınan bilgiye gore toplantıda uyelere, Futbol Komitesi ile Mustafa Denizli arasında herhangi bir problem ve ya goruş ayrılığı olmadığı belirtildi. Futbol komitesinin Quaresma icin Inter kulubu ile anlaştığı, oyuncuya da teklifini verdiği ve Portekizli yıldızdan cevap beklediği ancak, son gelişmeler uzerine transferin dondurulmasına karar verildiği acıklandı. KAYNAK -www.HABER1903.com- ZATEN ADAM GİBİ TRANSFER YAPSALAR ŞAŞARIM.YANİ İLK ONCE TARAFTARI HEYCANLANDIR YOK BORSA FLN SONRA DONDUR OLACAK İŞ DEGİL !!! __________________