Demiroren'den iddialı acıklamalar Divan Kurulu Başkanı Yalcın Karadeniz'in ev sahipliğinde gercekleşen geleneksel iftar yemeğine, kulup başkanı Yıldırım Demiroren ve yonetim kurulu uyeleri ile divan kurulu uyeleri katıldı Divan Kurulu Başkanı Yalcın Karadeniz'in ev sahipliğinde gercekleşen geleneksel iftar yemeğine, kulup başkanı Yıldırım Demiroren ve yonetim kurulu uyeleri ile divan kurulu uyeleri katıldı. Başkan Demiroren, yemekten sonra basın mensuplarına yaptığı acıklamada, Galatasaray ile oynayacakları derbi macın ertelenmesinden yana olmadıklarını soyledi. Demiroren, ''Derbi mac hava muhalefeti nedeniyle ertelenebilir mi?'' şeklindeki soruyu yanıtlarken, ''Oncelikle, gecen gun sel felaketi nedeniyle vefat eden kişilere rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum. Allah kuvvet versin. Cidden buyuk bir facia yaşadık. İnşallah yağmur, fırtına olmaz, olursa da İnşallah kotu olaylar bir daha başımıza gelmez, ama bizim yapacağımız bir şey yok. Federasyon bu konuda karar verecektir. Biz, Beşiktaş olarak macın oynanmasından yanayız. G.Saray'ın favori gosterilmesi bizi ilgilendirmez. Biz Beşiktaş olarak G.Saray'ı yenmek icin sahada olacağız. Beşiktaş bu macı kazanacaktır. '' diye konuştu. KartalHaber __________________