Fernandes’ten Muhteşem Cevap!
Beşiktaş0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Fernandes’ten Muhteşem Cevap!
-
12-10-2019, 07:16:50Kayıtlı ÜyeSon gunlerde hakkında cıkan kotu ve asılsız cevap veren Manuel Fernandes yaptığı acıklama ile duşmanları uzecek. Beşiktaş’ımızda mutlu olduğunu belirten Manuel Fernandes, menajeri Jorge Mendes’e yurt dışından kendisi icin gelen teklifleri reddetmesini soyledi. Beşiktaş’ımızın en onemli silahı olan Fernandes’ten Siyah-Beyazlı camiamızı rahatlatacak acıklama geldi: “Beşiktaş’ta mutluyum. 2014’te bitecek sozleşmemi 3 yıl daha uzatmak isterim.” Menajerine siyah beyazlı kulubun bu sezon butun alacaklarını odediğini anlatan Beşiktaş’ın maestrosu, “Başkanımız Fikret Orman ve yonetimimiz bizi ekonomik olarak cok destekledi. Beşiktaş’ta şu anda hicbir sorunum yok ve İstanbul’u cok seviyorum” dedi. ‘İSTANBUL’U DEĞİŞMEM’ Yurt dışından surekli teklif geldiğini anlatan Fernandes, Mendes’e şunları soyledi: “2014 yılında sozleşmem bitiyor. Yeni sezonda da Beşiktaş’ta kalmak istiyorum. Gelen teklifleri lutfen geri cevirin. 2014 yılında ise Beşiktaş isterse 3 yıllık daha sozleşmeye imza atabilirim. Benim icin İstanbul’da oynamak Avrupa’da top koşturmaktan daha iyi. Cunku burada cok mutluyum” diye konuştu. Mendes ise “Benim icin futbolcumun mutluluğu onemli. Beşiktaş’ı benimsemişsin cok sevindim. Yureğinle oynuyorsun. Hedefin Portekiz Milli Takım olmalı” karşılığını verdi. Kaynak __________________