Merhabalar renktaşlar bana isterseniz Pollyanna deyin isterseniz farklı birşey ama ben gercekten " umutluyum ." Şimdi ManU , Cska ve Wolfsburg taraftar sitelerine bakıyorum hepsinde ortak kanı " En zor deplasman Beşiktaş " bu doğrumu diye soracaksanız kesinlikle doğru Beşiktaş deplasmanının ne kadar zor olduğunu gormek icin ekstra bir cabaya gerek yok donelim 2007'ye ; Beşiktaş 2-1 L'Pool Beşiktaş 2-1 Marsilya Beşiktaş 0-1 Porto ( tek kale oynadık , 90+1 Q7 attı ) Şimdi durum boyleyken İnonu Stadı'nda " dunyanın en buyuk taraftarının onunde " bu takımın kolay kolay teslim olmayacağını ve en azından 5-6 puan cıkarabileceğini biliyoruz . Diyelimki Wolfsburg ve CSKA'yı İnonu'de yendik ve 6 puan yaptık. Ondan sonra deplasmanda hem Wolfsburg'tan hemde CSKA'dan puan beya puanlar alabiliriz. Ne Wolfs neden CSKA , Porto veya Marsilya'dan daha guclu değil. Yani ortalama 9 puan alabileceğimize inancım sonsuz. 9 puanlada ManU'nun arkasından 2. cıkarız gibime geliyor. Zaten Zico'nunda dediği gibi " ManU % 100 - Diğer 3 takım 2. sıra icin % 33 " Beşiktaşımız bizim desteğimizle 2. sıra icin favoridir. Bobo + Tabata'nın gelişide takımda fark yaratacaktır. Kendini inandırmak isteyenlere .. Bu takım gruptan cıkınca burayada konuyu ben acarım .. __________________