"Sergen Yalcın'ı cekirdek şişmanlattı"
Beşiktaş0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- "Sergen Yalcın'ı cekirdek şişmanlattı"
-
12-10-2019, 06:55:03Kayıtlı ÜyeBeşiktaş'ın yıldız isimlerinden olan ve taraftarın cok sevdiği Daniel Pancu, yıllar sonra Sergen Yalcın ile ilgili itirafta bulundu. Rumen futbolcu, Lucescu'nun Sergen Yalcın'a kilo aldırdığı icin cekirdek yemesini yasakladığını acıkladı. Romanya'nın ProSport kanalına konuşan 'Kadıkoy Panteri' Pancu, Sergen Yalcın'la ilgili cok ilginc anılarını paylaştı. Beşiktaş'ın eski futbolcularından Daniel Pancu, siyah-beyazlıların efsane ismi Sergen Yalcın hakkında konuştu. İşte Pancu'nun acıklamaları... "LUCE, SERGEN'E CEKİRDEĞİ YASAKLAMIŞTI" Pancu yaptığı acıklamada; "Teknik acıdan kendimi Sergen'in onunde acıkca yetersiz hissettim. Ancak bir artım vardı, ben daha atletiktim. Fiziksel olarak daha guclu hale geldim. Sergen orada bir markaydı. Onu taklit etmek zordu. Ancak cok kiloluydu. Cunku cok fazla cekirdek yiyordu. Lucescu, cekirdeğin onu yağlandırdığını soyledi ve cekirdek yemesini yasakladı. Ayrıca Sergen'e, '10 kilo vereceksin' diye şart koştu." ifadelerini kullandı. BEŞİKTAŞLILARA MESAJ GONDERMİŞTİ Bu arada Pancu, kısa bir sure once "Benim icin Beşiktaş taraftarı dunyada bir numaradır. Başka bir yerde karşılaşmayacağınız bir atmosfer oluşturuyorlar. Eski stadyumlarının uzeri kapalı olmamasına rağmen ses rekorunu ellerinde tutuyorlardı. Yeni stadyumu henuz gormedim ama nasıl olduğunu hayal edebiliyorum. Bir zamanlar harika zamanlar gecirdiğim stadı yeniden gormeyi sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullanmıştı. Fotomac __________________