Rumen hoca, Beşiktaş orta sahasını Barış, Ayhan ve Cana uclusuyle durduracak. Rakibe oyunun kontrolunu asla vermemeyi planlayan genc hoca, Guti'ye de adım attırmayacak. Turkiye’de nefeslerin kesileceği Galatasaray-Beşiktaş derbisi oncesi ev sahibi Sarı-Kırmızılılar’da teknik direktor Hagi, rakibi yıkacak planı şimdiden hazırladı. 90 dakika boyunca orta sahayı kontrol altında tutmak isteyen ve Beşiktaş’ın yıldızlarının oyunu kurmalarını engellemek isteyen Rumen hoca, bu bolgede Barış Ozbek, Lorik Cana ve Ayhan Akman’ı gorevlendirecek. Bu ucluden surekli pres yapmalarını isteyecek olan Hagi, onların onunde ise Elano Blumer, Pino ve Harry Kewell’ı oynatacak. Ayrıca rakibin en tehlikeli ismi olarak one cıkan Guti’yi de Cana kilitleyecek. ‘Oyuncularıma guveniyorum’ Yarın saat 14.00’te kampa girecek Sarı-Kırmızılılar’a, galibiyet halinde ise prim verilmeyeceği oğrenildi. Bu arada GS TV’ye konuk olan Hagi derbi ile ilgili olarak, “Futbolda her zaman 3 puanı duşunmelisiniz. Hem defansif anlamda hem ofansif anlamda iyi bir mac oynamamız gerekiyor. Bunları iyi yapıp sahaya iyi yansıttığımızda, istediğimiz sonucu alabiliriz. Oyuncularıma guveniyorum” dedi. Takımdan gonderileceklerle ilgili de konuşan Rumen calıştırıcı, “Bunu devre bitiminde konuşacağım. Şu anda herhangi bir duşuncemiz yok. Takımı sezon başında almadım bu yuzden bircok şeye kendimi adapte etmeye calışıyorum. Romanya’daki gazetelerde ceşitli isimler cıkıyor. Bu haberlerin hepsi gercek dışıdır. Birinci devrenin sonunda, her bir oyuncunun analizi yapılacak, sonra hep birlikte bir karar vereceğiz. Hem gelecek isimleri duşunuyoruz hem de eldekilerden, en iyi verimi almak istiyoruz” acıklamasını yaptı. Fanatik __________________