Şukur yuvadan ucuyor mu? Galatasarayımız’da kotu gidişin sorumlusu olarak gosterilen isimlerden Hakan Şukur’un yakın cevresine, devre arasında Sarı-Kırmızılı takımdan koparılacağını soylediği oğrenildi. Bir hayli moralsiz olan tecrubeli yıldızın hem yonetim, hem de teknik ekip tarafından istenmeyen adam ilan edildiği de kulube yakın cevreler tarafından soyleniyor. Son haftalarda yuzu bir turlu gulmeyen Hakan’ın, Fatih Terim tarafından milli takım aday kadrosuna davet edilmeyişi de tecrubeli futbolcunun moralini olumsuz etkileyen diğer bir neden oldu. KİMSEYLE KONUŞMUYOR Beşiktaş karşılaşması oncesi cocuğunu kampa getirdiği icin kadro dışı bırakıldıktan sonra kendisini bir turlu toparlayamayan golcu oyuncu, Galatasaray Kulubu Başkan Yardımcısı Adnan Polat’ın kendisini bir kere bile aramamasından da şikayetci. Florya’da “Yalnız Adam” ı oynayan Hakan’ın milli maclar nedeniyle lige verilen arada Sarı-Kırmızılı yonetim ile goruşeceği ve devre arasını bile beklemeden futbolu bırakabileceği de one suruldu. Dipnot: Hakan abi sen her zaman benim gozumde tek kralsın ve de oyle kalacaksın. __________________