Buzlu zeminden korkan Baros, Sivas'a gitmek istemedi. Telefona sarılıp Baros’u arayan yoneticiler hic ummadıkları bir yanıtla karşılaştılar: G.Sray'ın onceki gun Sivasspor'la oynadığı ve penaltı atışları sonunda elendiği kupa rovanşında gozler Milan Baros'u aradı. Son anda kadrodan cıkarılan Cek santrforun sakatlığı nedeniyle Sivas'a goturulmediği acıklanırken işin ic yuzu daha sonra ortaya cıktı. 4 Eylul Stadı'nın buzlu zemininden korkan golcu futbolcunun, "Ben Sivas'a gitmiyorum" diyerek rest cektiği ve bunun uzerine son anda kafileden cıkarıldığı belirtildi. Baros'un bu isteksizliğinde parasını duzenli olarak alamamasının da etkili olduğu ifade edildi. Oynayacak Durumdaydı Bir gol atıp takımının galibiyetine katkıda bulunduğu Denizlispor macında ayağına aldığı darbeler nedeniyle gectiğimiz pazar gunu rejenerasyon idmanına cıkmayan Baros, bir gun sonra takımla birlikte calıştı. Cek futbolcu, saat 14.15'te başlayan ve 45 dakika suren idmanın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrıldı. G.Saray'ı havaalanına goturecek takım otobusu hareket etmeye hazırlanırken Baros'un orada olmadığı fark edildi. Kupa macında forma giyebilecek durumda olan golcu futbolcuyu telefonla arayan yoneticiler, hic ummadıkları bir yanıt aldılar. "Ben Sivas'a gitmiyorum. Bu macta yokum" diye rest ceken Baros'un bu cıkışı karşısında ne yapacaklarını şaşıran sarı kırmızılı yoneticiler, "Hafif sakatlığı var. Hoca onu riske etmek istemedi" şeklinde bir acıklamayı uygun buldular. Dun Takımla Calıştı KAYNAK=>internetspor