Galatasaray'ın etkin isimlerinden, eski yonetim kurulu uyesi Prof.Dr.Ahmet Ozdoğan, sarı - kırmızılı kulubu, şike soruşturması dosyası icerisinde disiplin kuruluna veren TFF Yonetimi'nin sadece istifasının yetmeyeceğini, yonetimde yer alanların... Galatasaray'ın etkin isimlerinden, eski yonetim kurulu uyesi Prof. Dr. Ahmet Ozdoğan, sarı - kırmızılı kulubu, şike soruşturması dosyası icerisinde disiplin kuruluna veren TFF Yonetimi'nin sadece istifasının yetmeyeceğini, yonetimde yer alanların bundan boyle Turkiye'de idareci olamamaları icin gereken her şeyin yapılması gerektini soyledi. "Galatasaray hukuk calıştayı toplanmalı." diyen Ozdoğan Radyospor'a konuyla ilgili olarak yaptığı acıklamada, Galatasaray'da hukuk calıştayının yapılması gerektiğini belirterek, "Galatasaray'ın hukuk calıştayı toplanmaladır. Orada kısa vadede eylem planı yapılmalıdır. Demokratik ve hukuki haklar icerisinde ne gerekiyorsa o yapılmalıdır." dedi. "Kırmızı cizgilerimizi aştılar, Turkiye'de bir daha yonetici olamamaları gerekir." sozunu tekrarlayan Ahmet Ozdoğan, "Kuluplerin kırmızı cizgileri vardır. TFF, Galatasaray'ın kırmızı cizgilerinin icine girmiştir. Galatasaray haksız yere PFDK'ya sevkedildi. Sevk dosyasının uzerinde şike ve şikeye, teşvik teşebbusu yazmaktadır. Galatasaray Kulubu Başkanı ve Yonetim Kurulu hicbir şekilde bunlarla masaya oturmamalıdır. Hicbir şekilde bunların olduğu ortama girmemeli, bunlara selam vermemeli. Bunların olduğu spor camiasında olmamaldır. Yapılması gereken budur." diye konuştu. Ozdoğan, TFF Yonetiminin istifasının yetmeyeceğini dile getirerek, "TFF'nin istifa etmesi de yetmez, bu imzayı atan insanların Turkiye'de hicbir şekilde idareci olamamalarının sağlanması gerekir. Galatasaray'ın bu işin peşini bırakmaması gerekir." dedi. ŞİMDİ EYLEM ZAMANI, DUNYADAKİ BUTUN HUKUK KANALLARI HAREKETE GECİRİLECEKTİR Ozdoğan, artık eylem zamanı olduğunu belirterek, "Galatasaray, dunyadaki butun hukuki surecleri kullanarak bu hareketin hesabını soracaktır. Yapmalıdır; ama bu da yetmez." diyerek, sozlerini şoyle tamamladı: "Kulubumuzu disiplin kuruluna sevk edenler tarih onunde hesap verecekler. Camiamız bu konuda tek yurek olmuştur. Başkanımızın emrindeyiz. Elimizden ne geliyorsa, hukuk kuralları cercevesinde yapacağız. Biunu herkes cok iyi bilecek. Burada farklı goruşler olmaz. Şimdi eylem zamanı, biz bu eylemi yapacağız. Benim kulubume kimse camur atamaz. Kaynak