D-Smart Hakkında / Yardımcı Olursanız Sevinirim...
Galatasaray0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- D-Smart Hakkında / Yardımcı Olursanız Sevinirim...
-
12-10-2019, 04:01:18Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaşlar, Actıgım konunun GS ile ilgisi olmadıgı icin şimdiden herkesten ozur dilerim ama yardımınıza ihtiyacımız var. durum şu; bugun bir akrabam d-smart uyumlu uydu alıcısı satın almış.Her şeyi monte etmiş ama bir turlu yayına ulaşamamış.Evlerine gidip goz attım.kısaca izlenimlerimi sizlere soyleyeyim. alıcıyı acıyoruz ve menu ekrana geliyor.menuden dili(TURKCE) seciyoruz ve ilerliyoruz... Bir sonraki aşamada karşımıza "sinyal kontrolu" adı altında bir bolum geliyor ve bu bolumu bir turlu gecemiyoruz.Cunku gerekli sinyali bir turlu alamıyoruz.ekranda kırmızı renkte kilit gorunuyor.Karşımızda 10-15 tane sinyal seceneği var(elle gir,elle gir 2 ,elle gir 3 ,elle gir 4, TP1,TP2,TP3,TP4 vs...vs.. Sonuc olarak bir sonraki aşamaya bir turlu gecemiyor,yayını aktif hale getiremiyoruz. ARKADAŞLAR LUTFEN DEĞERLİ YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN ŞİMDİDEN TEŞEKKURLERİMİ SUNUYORUM... (Vaktinizi bana ayırdığınız icin teşekkur ederim renkdaşlar.) __________________