İspanyollar'ın Arena korkusu! İncelediler
Galatasaray0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- İspanyollar'ın Arena korkusu! İncelediler
-
12-10-2019, 03:45:23Kayıtlı ÜyeReal Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Galatasaray'ın Turk Telekom Arena'da yaşadığı zemin problemi İspanyollar tarafından da mercek altına alındı. As Gazetesi'nin mac icin İstanbul'a gelen yazarı Marco Ruiz, Arena ile ilgili yazısında zeminde bazı 'kelleşmelerin' olduğunu belirterek, İngiliz stat gorevlisi Phil Sharples ile bir roportaj yaptı. 'SORUN MADONNA KONSERİ' Zemindeki problemin yaz ayında yapılan konser olduğuna dikkat ceken Phil Sharples, "Temmuz ayında Madonna konseri vardı. Zeminin uzerine cok fazla ağırlık bindi. Boyle olunca da drenaj sistemi mahvoldu. Ardından da cok soğuk bir kış gecirdik. Şu anda da cimlerin yeniden kok salması imkansız" diye konuştu. 'BERNABEU İLE BİZİMKİ KARŞILAŞTIRILSA...' Bernabeu'nun stat bakım gorevlisi Paul Burgess ile yakın arkadaş olduğunu belirten Sharples zemindeki sorunu, "Onunla surekli konuşuyorum. Bana Bernabeu'da guneş ışığı sağlayan sistemlerde problem olduğunu soyledi. Bir de benimki ile karşılaştırsa. Bizim tavanımızdan zemine gunluk olarak yeterli guneş ışığı ulaşmıyor" şeklinde yorumladı. 'CİMLER 150.000 EURO TUTTU' Hollanda ve Almanya'dan getirilen cimlerin maliyetini acıklayan Phil, "Ulaşım ile birlikte 150.000 euro tuttu. Şu anda daha iyi durumda. UEFA'ya haftalık raporlar gonderiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde bulunan tum takımlar bunu yapıyor. Birkac hafta once yuksek sakatlık riski vardı. Şimdi ise karar sizin..." dedi. 'GUNEŞ IŞIĞI SİSTEMİ 1 MİLYON EURO' Zeminin iyileşmesi adına calışmaların surduğunu belirten gorevli, "4 tane guneş ışığı veren sistemlerden aldık. Galatasaray'a 1 milyon euroya maloldu. Onun da tek problemi haftalık 50000 euroluk bir masrafa yol acması" ifadeleri ile sozlerini noktaladı. sporx __________________