Galatasaray taraftarının kombinelere buyuk bir ilgi gosterdiğini ifade eden Cengiz, "Kombinelerde neredeyse doyma noktasındayız, 40 bini aştık. Loca satışlarında da cok iyi gidiyoruz. Ozellikle son transferlerimizin ardından kombine ve loca satışlarında cok iyi duruma geldik. Forma yetiştiremiyoruz" dedi. "SAHA KAPATMAYA YONELİK PROVAKASYON..." Galatasaray taraftarına da uyarılarda bulunan Cengiz, "Taraftarımızın ozellikle onumuzdeki iki macta saha kapatmaya yonelik provokasyonlara ve ajanlara dikkat etmesini oneriyorum. Bir oyun varsa, biz bunu bozarız" şeklinde konuştu. "KULUPLER BİRLİĞİ, BİRLİK OLAMAZ" TFF ve kurullarının yanı sıra rakiplerine de gonderemelerde bulunan Cengiz, "Biz herkese 10 numara ile başlarız, TFF ve kurumları da dahil. Biz gecen sezon yarışı kaybeden rakiplerimizin kendi taraftarlarına şirin gozukmek icin yaptığı acıklamaları gorduk. Biz gecen sezon şerefli bir şampiyonluk kazandık. TFF ve kurullarının bu sezonki tavırları bizi muthiş derecede rahatsız ediyor. Biz, burada Galatasaray'ın onunun kesilmek istendiğine yonelik bir eğilim seziyoruz. Biri cıkıyor "son iki şampiyonluk şaibelidir" diyor, iki hakemi gosteriyor. Bu ara zaten Kulupler Birliği'ne birlik demeye dilim varmıyor, icerisinde bir takımın olmadığı yer birlik olmaz. Bizim icin yok hukmundedir" dedi. "ADEM, ŞENER VE EMRE NEDEN MİLLİ TAKIMDA YOK?" A Milli Takım'da Galatasaraylı bir futbolcunun bulunmamasına yonelik bir soruyu da cevaplayan Cengiz, "Biz milli olan her şeye sahip cıkarız, ister biz de oynasın, ister oynamasın! Şenol hocayı gorunce; Emre Mor, Adem Buyuk ve Şener Ozbayraklı'yı.. Ben olsam yani, benim goruşum" şeklinde konuştu. webaslan