Arkadaşlar buradan yaşadığım bir olayı anlatıp sizlerin de aynı hataya duşmemeniz icin uyarıda bulunmak istiyorum.* Şubat ayında satın aldığım Xperia Z3 telefonum temmuz ayında dokunmatk alan arızasıyla servise gitti . Bildiğiniz gibi 20 gun icinde tuketici haklarına gore tamir etmeleri gerekiyor. 20 gun gecti 40 gun gecti cihaz hala yedek parca bekliyor. Sony marka telefonlara guvenim kalmadı. Servis olayını ayrı bir firmaya vermişler kendileri yardımcı olmuyorlar. Bedel iadesi istiyorum mahkemeye gidin diyorlar. Urun değişme kararı alınmış diyorlar değiştiren yok. Bu durumda* 1 - Hatayı kabul eden sucunu bilen herhangi bir insan veya şirket hatasını yasalara gore telafi etmek yerine yargıya gonderiyorsa yuzsuzdur. Orneğin bir hırsız bir malınızı calsa yakalasanız ve kabul etse ve geri vermese mahkemeye git dese ve ne yaparsınız. Hadi bu kişi yuzsuz ve hırsız. Siz sony olarak neden bu tavırdasınız. 2 - Ben telephone sony den satın aldım. Ne hakla başka bir firmaya bunu devredebiliyorlar, firma kendi urunun arkasında durması gerekmez mi. Sorumsuzlar. 3 - Şikayetvar sitesinde Sony nin muşteri memnuniyet oranı %2 Teleservis inki %5 bu kadar İLGİSİZ bir firma olabilir mi. Sonuc olarak telefon secmeye calışan potansiyel sony xperia muşterilerine TAVSİYEM iyi duşunmeleri , internette araştırmaları zaten sonucta almamaya kendileri karar vereceklerdir. __________________