Hem evde hemde Mobil olarak kullanabileceğim sınırsız (kotasız) servis sağlayıcısı farketmeyen ama fiyatıda makul olan servis sağlayıcısı oneriniz varmı?? uzuncası; Benim evimde bir internetim olsun rahat rahat kullanayım kotasız filmimide indireyim pingim fırlamadan oyunumuda oynayayım ama işim gucum var yani dışarda da yaşanması gereken bir hayat var ve tabletimden sık sık internete girmem gerekiyor. oyle bir paket olsun ki gonlumden gecen ben tek bir sağlayıcı ile anlaşayım tek bir fatura uzerinden hesaplı bir şekilde hem evimde rahatt rahatt internetimin keyfini sureyim hem dışarıda tabletimle internetsiz kalmayayım hem şu ev telefonunuda kapatayım gereksiz yere ona da para. Sizlerin kullanıdığı bildiği bir tarife paket var mı? yada kullandığınız herhangi bir uygun combo(ttnet şu paket + şu gsm paketi gibi..) varmı artık ona da razıyım 70 birine 30 birine bilmem 20 ev telefonuna 10smsine 10kdvsine falan odemekten bıktım usandım :/ belim bukuldu artık Şimdiden cok teşekkur ederim ilgi ve alakanıza