Merhaba arkadaşlar,bu fırsatı ben değerlendirmeyi duşunuyorum,sizleride bilgilendirmek istedim.. Gıdadan giyime teknolojiden ulaşım ve eğitime kadar %60'a varan indirimler sadece Patlican gencliği icin geliyor! Patlican genci indirimden faydalanmak icin FIRSAT yaz 4362'ye yolla indirimin - cebine gelsin. Hala uye değilsen KAYIT Ad Soyad İl Plaka Kodu Doğum Yılı Cinsiyetinin ilk harfini yaz (KAYIT HASAN MAKAY 34 1985 E) 4362'ye yolla Patlican uyesi ol! İndirim fırsatını kap! Tiffany: Tum urunlerde %50 indirime ek olarak Patlican gencine ozel %20 indirim Dunya markalarında %30 indirim! Atlasjet: Ucuşlarda %30 indirim! Etstur: Anlaşmalı Patlican otellerinde %20'ye varan indirimler! Pizza Hut: Kucuk boy pizza ve 1 bardak icecekten oluşan Patlican menusu sadece 575 TL'ye! KFC: Patlican Menuleri sadece 575 TL'ye. Ayrıca tum urunlerde %15 indirim! Toshiba: Belirlenen LCD DVD ve notebooklarda %25 indirim. Ayrıca tum urunlerde %20 indirim! De Facto: Tum urunlerde %50'ye varan indirime ek olarak Patlican gencine ozel %20 indirim! Dilko: Genel İngilizce eğitiminde %50 indirim! Final: Final dergisi aboneliğinde %25 indirim! Detaylar icin patlican.com.tr Saygılar.. __________________