Webtekno
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- OnePlus OnePlus 3 ve 3T İcin Android 9.0 Pie Kapalı Beta Başladı
-
11-10-2019, 19:57:09Kayıtlı ÜyeCinli akıllı telefon sektoru devi eski akıllı telefonlarını yazılım desteğinden esirgemiyor. Fiyat/performans anlamında başarılı urunler ortaya koyan OnePlus, sahip olduğu en guncel akıllı telefonları OnePlus 6 ve 6T icin Android 9.0 Pie işletim sisteminin yeni guncellemesini yayınlamıştı. OnePlus 5 ve 5T akıllı telefonlarına da Android'in bu en guncel işletim surumu icin guncelleme yayınlayacağını belirten şirket, daha sonra bu sozunu de yerine getirmişti. Cinli şirketin planındaki Android 9.0 Pie guncellemesini alacak son akıllı telefonlar olan OnePlus 3 ve 3T'ye bu guncellemenin ne zaman geleceği merak edilirken, beklentileri yukselten bir gelişme yaşandı. OnePlus 3 ve 3T icin Android 9.0 Pie kapalı beta guncellemesi kayıtları başladı. Kapalı betaya kayıt olan OnePlus 3 ve 3T kullanıcıları, Oxygen OS 9 bazlı Android 9.0 Pie işletim sistemini deneyimleme şansını yakalıyorlar. Saat 17.00'de (TSİ) sona erecek olan kapalı beta icin şimdiden binlerce başvuru yapıldı. İşletim sisteminin test ve hata giderme aşamaları bittikten sonra Android 9.0 Pie'ın OnePlus 3 ve 3T'nin son kullanıcılarına onumuzdeki aylarda yayınlanacağı tahmin ediliyor.