Bir sure once akıllı telefonlar icin işletim sistemi geliştirdiklerini acıklayan ve bu işletim sistemi icin ArkOS adını almak uzere ticari başvuruda bulunan Huawei, şimdi de yeni bir isim marka başvurusunda bulundu. 12 Temmuz tarihinde Avrupa Birliği Fikri Mulkiyet Ofisi’ne yapılan marka başvuruda Harmony ismi goruluyor. Peki Huawei yeni işletim sistemi nerelerde kullanılacak? Huawei Harmony hakkında ilk detaylar ortaya cıktı. Huawei yeni işletim sistemi bilgisayarlar icin olacak Marka başvurusu bulunan Harmony’in mobil cihazlar ve bilgisayarlar icin kullanılması beklentiler arasında yer alıyor. Huawei 2015 yılından beri kendi işletim sistemi uzerinde calıştığını duyurmuştu. Harmony işletim sistemi ile beraber de anlaşılan Huawei, yalnızca akıllı telefonlarında değil bilgisayarların da kendi işletim sistemini kullanacak. Android‘in en buyuk rakiplerinden biri olması planan ArkOS’un, onumuzdeki sonbahar aylarında tuketicilere sunulması bekleniyor. Fakat Harmony yuklu bilgisayarların ya da mobil cihazların tuketiciye ne zaman sunulabileceği hakkında hicbir bilgi yok. Onumuzdeki gunlerde daha fazla bilginin ortaya cıkmasını bekliyoruz. shiftdelete
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Huawei
- Huawei’den yeni işletim sistemi: Huawei Harmony