Xiaomi, Android One işletim sistemine sahip Mi A3 lansmanı icin hazırlıklarını surduruyor. İlk olarak 25 Ağustos gunu tanıtılacağı soylenen akıllı telefon icin yeni bir haber geldi. Xiaomi Mi A3 tanıtım tarihi bir hafta erkene cekildi. Yeni telefon 17 Temmuz’da tanıtılacak. Xiaomi Mi A3 tanıtım tarihi 17 Temmuz olarak belirlendi Polonya’nın Varşova şehrinde yapılacak olan lansman icin ilk olarak 25 Temmuz tarihi belirlenmişti. Ancak aradan gecen kısa surenin ardından telefonun lansman tarihi erkene cekildi. Saf Android işletim sistemiyle gelen telefon 17 Temmuz’da tanıtılacak. Xiaomi, yeni lansmanın tarihini resmen onayladı. Standart modelin yanında Mi A3 Lite modeli de gorucuye cıkacak. Ancak bu bilgi şimdilik tahminlerden oteye gidemedi. Telefonların fiyatlandırmasıyla ilgili de herhangi bir bilgi de bulunmuyor. Mi CC9’nin global versiyonu olan telefonun bazı ozellikleri de ortaya cıktı. Mi A2 modelinin halefi olan telefon, Android One ile birlikte geliyor. Gucunu Snapdragon 675’ten alan telefonda 6.08 inclik FHD+ bir ekran kullanılıyor. 4.030 mAh bataryadan beslenen telefon aynı zamanda 18W hızlı şarj desteğine sahip. Uygun fiyatlı akıllı telefon segmentinde başarılı işler cıkaran Xiaomi, bu başarısını yeni modeliyle de devam ettirmek istiyor. MediaTrend