Yaşanan bircok teknik sorundan oturu piyasaya bir turlu surulemeyen katlanabilir telefon Galaxy Fold, Samsung ekibinin de sabırsızlıkla beklediği bir model olarak gundemdeki yerini koruyor. Kendisi, normal şartlar altında, bu yılın Nisan ayında tanıtılacaktı. 4 aydır ustunde calışılan Galaxy Fold’dan artık olumlu bir sonuc bekleniyor. Yonhap isimli bir Guney Koreli kaynak, Samsung Galaxy Fold tanıtım tarihi adına net bir bilgi verdi. Kaynağın verdiği bilgi, Samsung’un planladığı donem ile uyuşuyor. Samsung Galaxy Fold tanıtım tarihi hakkında konuştu Samsung, Yonhap tarafından yayımlanan rapora gore katlanabilir telefonunu Eylul ayının sonunda tanıtmayı planlıyordu ancak belirlenemeyen bir nedenden oturu bu planını değiştirdi. Gectiğimiz Temmuz ayında Galaxy Fold’u Eylul’de tanıtacağını doğrulayan firmanın yeni stratejisi ne? Guney Koreli haber kaynağı, Samsung Galaxy Fold’un tanıtım tarihini 6 Eylul 2019 olarak acıkladı. 6 Eylul, aynı zamanda, IFA 2019‘un başlayacağı gun olarak biliniyor. Bu nedenle Samsung, Fold’un yeniden tanıtılması hakkında daha ayrıntılı bir şekilde konuşmak amacıyla IFA etkinliğinde yer alabilir. İlgili tarih, Samsung tarafından henuz doğrulanmadı. Galaxy Fold, eğer bu tarih doğru cıkarsa, Eylul’un son gunlerinde Guney Kore dışında diğer ulkelerde de satışa sunulacak. Shiftdelete
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Samsung
- Samsung, Galaxy Fold’u ne zaman tanıtacak?