Bugun itibarıyla Samsung Hindistan'ın "Destek" sayfasında goruntulenen A70s'in bu hamleyle birlikte yakında tanıtılması bekleniyor. Destek sayfasında cihazın teknik ozelliklerine dair bir bilgi bulunmamasına rağmen bazı kaynaklar, cihazla ilgili yeni iddialar ortaya attı. Gectiğimiz ağustos ayında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy A70s, bu tarihte tanıtılmamış ve gunumuze kadar gizemini korumayı başarmıştı. Ancak bugun yaşanan bir gelişme, cihazın tanıtım tarihinin yaklaşmakta olduğunu ve yakında piyasaya sunulacağını doğrular nitelikte. Samsung Hindistan, A70s icin bir destek bolumunde bir sayfa actı ve yayına soktu. Bu sayfa henuz cihazın kendine ait bir goruntu ya da bilgi icermiyor. Ancak acıkca goruluyor ki şirket, cihazın yakında tanıtılması beklenen cihaz icin hazırlıklar yapıyor. Galaxy A70s’in bilinen ozellikleri: Serinin diğer uyeleri A30s ve A50s kadar cok sızıntı vermeyen ve gizemini hala koruyan A70s, en son 1 ay once bir Geekbench testinde gorulmuş ve bazı teknik ozellikleri ortaya cıkmıştı. Buna gore A70s, gucunu sekiz cekirdekli Snapdragon 675 işlemcisinden alıyor ve 6 GB’lık RAM’e sahip. Bunlara ek olarak cihazda, en guncel Android versiyonu olan 9.0 Pie bulunuyor. SM-A707F model numarasına sahip cihazın kamerasının da oldukca iddialı olduğunu soyleyebiliriz. A70s, uclu kamera kurulumda ana kamera olarak 64 megapiksellik ISOCELL bir kamera kullanıyor. Ayrıca A70’in 4.500 mAh’lik bir bataryaya sahip olduğunu duşunursek A70s, bu konuda da sevenlerini uzmeyeceğini ve bu civarlarda bataryaya sahip olacağını soyleyebiliriz. One UI 1.5 arayuzu ile donatılan A70s’in, Galaxy Note 10'dan kaldırılan Windows ve Game Booster’a Bağlantı gibi birkac yazılımsal ozelliği sahip olacağı da soyleniyor. Orta-ust segment aralığında konumlandırabilecek bu cihaz, bir eksi olarak microSD kart desteğine yer vermeyecek. Samsung, henuz cihazın resmi tanıtım tarihine, fiyatına ve ozelliklerine dair bir bilgi paylaşmadı. Ancak yaşanan son gelişmeler, tanıtım tarihinin yakında olduğunu gosteriyor. Yaşanan gelişmelerden haberdar olmak icin bizi takipte kalabilirsiniz.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Samsung
- Samsung Galaxy A70s’nin Bazı Ozellikleri Ortaya Cıktı