Iphone 5s celişki yardım pls !!!
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- Iphone 5s celişki yardım pls !!!
-
11-10-2019, 13:43:52Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaşlar; Arkadaşlar şimdi bi kac gundur samsung galaxy gio telefonumun yetersiz oldugunu ve artık eskidigini duşunup yeni heyecanlar peşindeyim. Tabi aklıma gelen ve herkesin ruyalarını susleyen Iphone akıllı telefonlarına baktım uzun suredir araştırıyorum ios 7 nin cok cezbedici ozellikleri var parmak izi okuyucu vb. ozellikler (nike ile yapılmıs fıtness uzerine olan program cok hoşuma gitti tamamen kullanıcıyı hareketlendirmek icin yapılmıs gosterişli bir program) kamerası tabiki yine mukemmel anında foto cekme ve daha birsuru ozellik yalnız suan kafama takılan ve iyice delirme noktasına getiren sorun şu -Şimdi evkur (bildiğin senet uzerinden piyasadan 600 700 tl fazla odersin taksitle alırsın) ile gidip hemen baktın 32 gb 3,300 tl fiyat cekip 15 taksit sunuyor kredi kartı ile ugrasmıyorsun direk alıyon 1 ay sonra odemeye başlıyosun iyi guzelde fiyatı piyasadan 800 900 tl daha yuksek bu icimde kalınca hemen cıkıp 10 metre ilerdeki avm'nin icinde Vatan Computere daldım hic vakit kaybetmeden orada telefonun fiyatı 16 gb 2029 TL 32 gb 2300 TL tabi guncellemelerin fazla yer kaplayacagını ve harici hafına eklenmediginden dolayı 32 gb sectim uzun sureli olsun diye tabi yeni kanunlar sağolsun (sozum meclisten dısarı) telefon alışverişlerinde taksitler kalktıgından dolayı eskisi gibi kartla gidip alamıyorsun tabi bunu fırsat bilen odeabank hemen cakmış anlaşmayı iyi guzel yerde patladı gitti neyse biz gelelim konumuza.Personel arkadaş bana Odeabank kredisi ile al dedi 12 taksitte 100 TL faiz olur dedi (yani 2300 tl telefonu 2400 tl ye alacam) bu uydu tabi bana evkurda neden 900 tl fazla vereyim babam zenginmi be benim neyse sonra nedir bu kredi işi neyin nesi dedim oda acıkladı sagolsun.Bu krediyi msj yolu ile talep ediyorsun direk tabi alacagın urunu satan firmaya gidiyorsun ve firma sana gozunun onunde nasıl msj atacagını belirtiyor yanıtı 20 25 dk ya geliyormus tabi her yoldan gecene kredi vermiyorlar blacklist girmişsen sansın yok bi kere tabi benim yaş 18 doldurmadıgından benden hayır gelmez bende annem aklıma geldi cekelim dedim ben oderim tabi daha once hic kredi kartı dahi kullanmadı verirlermi oda var.Şimdi asıl kafamı karıstıran LG G3 cok şık gorunumlu işletim sistemi olarak ghz olarak daha guclu tabi androit telefonlar hatalarıyla unlu hemen o soruyu yonelttim personele bana dedigi su 'androit guncellemeler gelince telefon donmaya başlıyo ve verimlilik alamıyorsun en fazla 1 sene sonra ilk gunden eser kalmaz ama apple omurluk telefon suan bile ıphone 2 canavar gibi kullanılıyo iphoneden şaşma kendi işletimine gore zaten cok hızlı bir telefon' bide siz değerli arkadaşlara abilerimize ve ablalarımıza danışıyorum ıphone 5s kullanıcıları varsa yorumlarını yazabilirlerse cok sevinirim kafam allak bullak lutfen yardım ediniz teşekkur ederim... __________________