China Times‘ın haberine gore uzun suredir konuşulan, Apple’ın giyilebilir teknoloji urunu iWatch uretilmeye başlandı. İsim konusunda herhangi bir bilgi yine yok ancak herkesin taktığı isim alınmazsa ne olacak bilemiyoruz. Yıl sonu itibariyle iPhone 6 tanıtılacak. iWatch’un tanıtımının da bu yılın ortasında yapılması bekleniyordu. Cunku iPhone 6′nın golgesinde kalmaması ve biraz piyasa yapabilmesi acısından yıl ortası duşunuluyordu. İlk uretim donemi olarak 3 milyon rakamı telaffuz edilirken, 3. ceyrekte 15 milyon uretim planlamasından soz ediliyor. Rakamlar gercekten cok ciddi. Bu da Apple’ın bu kategoriden beklentisini ortaya koyuyor. Samsung Galaxy Gear satışa sunulmasının ardından iki ayda 800bin sattı. Apple bu rakamaları ve Nike gibi diğer rakipleri goz onunde bulundurduğunda mutlaka birşeyler cıkarmıştır. Sanıyorum cok daha başarılı bir urun olduğuna inanıyorlar. Nike FuelBand‘ın kapanıp devam edeceği de mechul. Ancak bu mechuliyet bizim icin boyle. Cunku Apple bu konuda bir ortaklık bile yapmış olabilir. Bakalım nasıl bir giyilebilir teknoloji urunu yani iWatch gelecek merakla bekliyoruz…