İphone Yurtdışından Getirmek En Orjinal Haliyle Yardım
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●48 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- İphone Yurtdışından Getirmek En Orjinal Haliyle Yardım
-
11-10-2019, 12:14:43Kayıtlı Üyeevet arkadaşlar başlık gayet acık ve net.. ilkdefa akıllı telefonum olucak.akıllı telefonlar hakkında bilgim hic yok..almışken iphone alayım diyorum..pıyasada okadar telefon var fakat ben yınede ıphone olmasını ıstıyorum ozellıkle..oyle telefon hastasıda degilim..telefonda aradıgım ozellikler pc deki gibi her siteye gireyim videoları vs vs izliyeyım yeter..alınacak cok ucuz telefonlar var fakat iphone olmasını ıstıyorum..guncelleme vs vs onlarda pek ilgilendirmiyor. Sorum şu; cihazı almanyadan getirttirecem en orjinal haliyle nasıl getirebilirim.. butun hatlarla calısması lazım.. almanyaya sıparıs ederken getırecek kişiye ne demem lazım..sim free mi olsun unlock mu factory unlockmu herneyse artık..pasaport ve 100 tl vergisi problem degil.. sadece en orjınal halıyle nasıl getırttırebılırım.. telefon elıme gectıgı gun hemen pasaport ve vergisini yaptırır yaptırmaz hemen kullanmam lazım.. tecrubeli arkadaslar yardımcı olursa sevınırım saygılar..Not: İphone 5 alıcam.. __________________