Araştırma doneminde forumumuza bir kac sefer konu acmıştım ama kilitlendi maalesef eğer hatalı bir şey yapıyorsam(yanlış yere konu acma,hatalı konu vs.) affedin aranızda yeni sayılırım. Uzun suredir telefonları araştırıyorum bu surecte kafama yatan telefon her zaman 5800 XM oldu zaten birkac araştırma yaptıktan sonra telefonun ne kadar tutulduğunu anladım ve ben de almaya kara verdim ama kafamı kurcalayan bir iki duşunce var: 1.si telefonu aldığımda surum v50 olarak gelir mi veya aldığımız yere gore değişir mi? Cunku bulunduğum ilcede teknoloji mağazaları yok GSM operatoru mağazalarının birinden alacağım. 2.si internet uzerinden yaptığım araştırmalarda online satış yapan sitelerde genelde 5800 XM + Sınırsız Ovi Maps gibi yazılar bulunuyordu. Bu kampanyayı yapan o satış sitesi mi yoksa 5800 alan herkese sağlanan bir şey mi? 3.su ve son olarak telefonda gelen 8 GB hafıza kartı tum kutularda standart mı yoksa kutudan 1 GB falan cıkma riski var mı? Oyle bir kac şey duydum ama inş. doğru değildir. Okuduğunuz ve yorumlayacağınız icin teşekkur ederim.