bu 2 telefon arasında acil bir secim yapmam gerekli sorularımı sıralayacağım yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkur ediyorum ; 1) ben liseye gidiyorum ve ders esnasında bol bol msj atmam gerekiyor.6300 ile bunu yapabiliyorum ama bu 2 telefondan hangisi bu iş icin ideal olur?(malum telefonu hocaların gormemeleri gerek yani telefona pek fazla bakmadan msj cekme işini halletmem gerek) 2) 5800 icin birsuru versionlardan bahsediyorlar. ben gidip yarın 1 tane 5800 alsam teknosadan version filan yukseltmem gerekirmi o en son version olarakmı elime gecer? 3)internette gezinirken hangi telefon daha kolay işimi gorur?( hız olarak) 4)bu 2 telefonda video izletmiyormuş sanırım internette anladığım kadarıyla bunu cozmenin bi yolu varmı? 5) bu telefonlar icin msn programı varmı? aslında ben 5800 istiyorum ama internette gorduğum sık şikayetler ve version sorunları beni alternatif olan samsung stara itiyor. incelik kalınlık filan onemli dğeil benim icin ama bu version olayları filan kafamı karıştırdı.sizce ne yapmalıyım?ayrıca kardeşimdede star var ve o bana starı tavsiye ediyor( kıskanclıktan boyle diyo olabilir bilmiyorum ) yorumlarınızı bekliyorum?? __________________