Nokia 6600
Nokia0 Mesaj
●34 Görüntüleme
-
10-10-2019, 23:09:38Kayıtlı Üyenokia 6600 kullanan arkadaşlar bi konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Oncelikle pc suite programını turkce versiyonunu nokia sayfasından indirdim kurdum program sorunsuz olarak sistemde calışıyor fakat bleetooth ozelliği ile programı telefona bağlayamıyorum. saatin yanında mRoute isimli yazılım mevcut. cift tıkladığımda 4 secenek var bluetooth seceneği işaretli diğerleri değil.Sağ tıklayıp cihaz değiştir seceneğine geldiğimde listede hicbir aygıt yok.Bul listede gozukse zaten bağlanacak sanırım fakat tanıtamıyorum bir turlu.bluetooth com7 portunu kullanıyor. bunun dışında ayrıca birde mmc kartına (memory) format attım fakat icerisindeki orjinal gelen yazılım ve ekleride tamamen sildim şuan memory 30 mb boş gosteriyor.Silinenler icersinde onemli yazılımlar mevcut olduğunu biliyorum.tekrar aynı programları nasıl ve ne şekilde memory kartına yukleyebilirim? mesela dillerle alakalı yazılımlar gozukuyordu yoneticide.. şuan yonetici tamamen boş durumda tavsiyelerinizi bekliyorum... tel. versiyonunu yeni yukselttim 4.09.1 versiyonu... tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkurler... __________________