Bir suredir gundemde olan 5 arka kameralı Nokia 9 PureView hakkında yepyeni detaylar gun yuzune cıkartılmaya devam ediyor. Gectiğimiz saatlerde paylaşmış olduğumuz haber ile birlikte, basın gorselleri ile karşımıza cıkan Nokia 9 PureView modelinin şimdi ise tanıtım videosu sızdırıldı. İşte Nokia 9 PureView tanıtım videosu! Nokia’nın metal cerceveli ve Android One sınıfı amiral gemisi ile ilgili her gecen gun yepyeni detaylar cıkartılmaya devam ediyor. Şirketin ilk 5 arka kameralı telefonu olacak olan Nokia 9 PureView bircok kullanıcı tarafından oldukca merak ediliyor. Bircok sızıntı haberine konu olan ancak bir turlu karşımıza cıkmayan Nokia 9 hatırlarsanız birkac kez ertelenmişti. Uretim tarafında yaşanılan kamera sorunu tanıtım tarihini 2018 sonundan, Ocak 2019‘un sonuna kadar cekmişti. Tum bu detayları geride bırakacak olursak, MySmartPrice tarafından merakla beklenen telefona ait olan bir video yayınlandı. Yayınlanan bu videodan da anlayacağınız uzere HMD Global, uzunca bir suredir uzerinde calıştığı Nokia 9 modelini yakında surecek. İşte, Nokia 9 Pureview tanıtım videosu! Hemen yukarıdan izleyeceğiniz videodan da gorebileceğiniz uzere, yeni amiral gemisinin oldukca ince bir ekran cercevesine sahip olduğu goruluyor. Telefonun arka panelindeki beşli kamera dizilimi ise yeni bir şey değil. Daha onceden sızan bircok render’da bu duzeni gormuştuk. Yine on panelde dikkat ceken bir noktaysa cercevelerin cok ince olması. Arka kısmındaki geniş kamera yuzunden parmak izi okuyucuyu on tarafa yerleştirecek olan HMD Global, 6 inc olması beklenen ekranın uzerine parmak izi kilidini koyacak. Boylece yeni nesil teknolojilerden birini Nokia’da gorebileceğiz. Daha onceden paylaşılan raporlara gore Nokia 9 ‘in 8 GB RAM‘e ve 128 GB depolama kapasitesi soz konusu tanıtım videosunda bir kez daha bizleri karşılıyor. Bunun haricinde ise 4.150 mAh boyundaki bir bataryadan beslenen yeni amiral gemisi HMD Global, 2019 yılına damgasını vurmayı hedefliyor. Peki siz, yeni amiral gemisi hakkında ne duşunuyorsunuz? Duşunceleriniz yorum kısmından aktarabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz… Kaynak