Dun akşam saatlerinde IFA 2019 etkinliklerinde boy gostererek 5 yeni telefon modeli duyuran HMD Global, tanıttığı telefon modellerinin tanıtım videolarını paylaştı.
Berlin'de duzenlenen IFA 2019 etkinlikleri, teknoloji devlerinin govde gosterilerine sahne oluyor. Teknoloji ureticileri, IFA 2019 etkinlikleri kapsamında yeni urunlerini duyurarak son model cihazlarını sergiliyorlar ve bu sayede bizlerde, şirketlerin yeni urunlerine yakından bakma imkanı buluyoruz.
IFA 2019 etkinliklerine cıkartma yapan şirketlerden bir tanesi de HMD Global oldu. Şirket, dun akşam saatleri itibarıyla 5 farklı modelle geldiği IFA 2019 etkinliklerinde, yeni urunlerinin hepsini de tanıtma imkanı buldu ve bu urunlerle ilgili YouTube uzerinden de tanıtım videoları yayınladı.

Hem gunumuz teknolojilerini yansıtan hem de klasikleşmiş cep telefonu modelleriyle karşımıza cıkan HMD Global, iki adet Android One akıllı telefon, iki adet KaiOS işletim sistemli telefon ve bir adet de 'akılsız' telefon tanıttı. Dilerseniz şimdi, HMD Global'in tanıttığı modellerinin ozelliklerine kısaca bakalım ve tanıtım videolarına bir goz atalım.
IFA 2019'da Tanıtılan Nokia Modellerinin Tanıtım Videoları __________________