Gecen akşam ustu uzanmışım evimizin baş koşesinde ( aile reisi olmanın verdiği ayrıcalık ), televizyona dalmışım kanalları zappingliyorum. Nerede daha sessiz, daha gurultusuz huzurlu bir aile programı, ne bilim bir yarışma ya da farklı hoş bir film arıyorum belki de. Birden zappingi o reklamda kesmek durumunda kaldım. Aman Allahım o da ne karşımda devasa geniş ekranı, reklamı sunan şahsiyetin anlatımına gore ustun ustun ozellikleriyle on numara bir telefon olan Samsung Galaxy Note 3. Daha once de gormuştum reklamlarını ve okumuştum bir yerlerden de ancak bu sefer nedendir anlamadım icime daha bir işledi sanırım. Dikkatlice izledim ve biter bitmez reklam, derhal kalktığım gibi Google amcayı actım. Note 3 yazmamla birlikte gorsellerden oluşan enfes bir şolen karşılıyordu beni. Cok guzeldi be abi ya gercekten. Bilmem ne duşunursunuz ama benim cok hoşuma gitmişti. Neydi ki Beni Boylesine Bağlayan Ozellikleri Akıllı telefon hastası biri olarak aradığım tum ozellikleri karşılıyordu da fazlası vardı. Coğunlukla Galaxy S IV der, başka bir şey demezdim o gune kadar. Buyuk konuşmayacakmışsın, etkilenmiştim gercekten. S IV' un işlemcisi ve işlemci hızı inanılmaz etkilemişti beni. Ayrıca ekran ozellikleri ve pikseli de fena değildi. Ama bu Note 3, tek kelimeyle her konuda mukemmeldi. Calışmalarımda geniş ekranlı akıllı telefonlarla ve işlemci hızları yuksek olanlarla calışmaya bayılırım daha cok. İşlemci hızını S IV karşılıyordu fazlasıyla arkadaşlar. Geniş ekran kapasitesini de o gune kadar Note ve Note 2 sağlamaktaydı. Ancak gel gor ki bu canavar, hem 8 cekirdek Exynos işlemcisiyle hem de 5,7 inc' lik geniş ekran kapasitesiyle, hem de geliştirilen teknolojisiyle muthiş bir şey olup cıkıvermişti. Akıllı kalemi de calışmalarımda bir hayli yardımcı olacak gibiydi. Arkadaşlar Note 2' ye gore Note 3' un ekran cercevesi daha dar bir alana sahip, bu da ekran boyutunu daha geniş yapıyor ve ayrıca da ekran genişliğinin daha fazla olmasına rağmen Note 3 daha hafif bir ağırlıkta. Dedim ya her telefondan bir şeyler katmışlar sanki diye, S IV' un metal kenarlıklarıyla kaplanmış bir cerceve adeta kalite kokuyor. Kamera ozellikleriyle de buyuleyen bir nadide eser olan Note 3, 13 megapiksel kamerası ile havasını da atıyor. Video cekimi konusunda da oldukca başarılı olan telefon, 60 fps hızında 1080p Full HD cekim yapabiliyor. Adamlar Yapmış Abi Demekten Başka Bir Şey Diyemiyorum Gercekten son derece başarılı bir urun. Satış temsilcisi olsam bu kadar tanıtımını yapamazdım herhalde Sadece bir hayranıyım ve umarım yakın bir zamanda eşimi de kandırabilirsem, aile butcemiz cercevesinde almayı duşunuyorum Fiyatına gelecek olursak şu anda 1900 - 2000 tl arasında satışa sunuluyor samsung' da. Soz Sizde; Bu kadar cene caldım, peki ya siz ne duşunuyorsunuz Samsung Galaxy Note 3 hakkında ? Kıymetli yorumlarınızı esirgemezseniz cok memnun olurum. Teşekkurler. Kaynak: http://cerezlerim.blogspot.com/2013/...-sizlerle.html İyi Calışmalar. __________________