Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilcesinde ikamet eden 90 yaşındaki Nurettin dedenin Barış Pınarı Harekatına katılan Turk askerine verdiği destek sozleri sosyal medyada yoğun ilgi gordu. İlerlemiş yaşına rağmen yine askere gidebileceğini belirten Nurettin dede, "3 sene askerlik yaptım yine giderim yine savaşırım" dedi
[h=3]DAKİKALAR İCİNDE BİNLERCE KİŞİ İZLEDİ[/h] Tatkavaklı mahallesi'nde ikamet eden 90 yaşındaki Nurettin Davulcu ektiği meyve fidanlarını bisikletine asmış olduğu şişelerle sulamaya giderken, orada piknik yapan vatandaşlara vatana olan sevdasını kendi uslubuyla dile getirdi. Yoldan gecen bir otomobilin icerisindeki kişiler tarafından cekilip sosyal medyada paylaşılan goruntuler dakikalar icerisinde binlerce kişi tarafından ilgiyle izlendi.
[h=3]"100 TANE GAVURA BEN BEDEL OLURUM"[/h] Goruntulerde yaşlı adamın "3 sene askerlik yaptım. Yine giderim yine savaşırım. Askerden geldim toprağımızı optum. En guzel ulke Turkiye be...Dunyanın en guzel ulkesi Turkiye. Tırnağımızı bile alamazlar tırnağımızı. 100 tane gavura ben bedel olurum" dediği anlar yoğun ilgi gordu.
Kaynak: İHA