merhaba arkadaşlar, benim buyuk bir sorunum var, yarım edebilirmisiniz, oncelikle derdimi anlatayım, almanyadan 2 hafta once arkadaşım telefon gonderdi nexus 4 16 gb. kayıt dışı oldugu icin kapanacağını bildiğim icin bir telefoncuya bıraktım imei atması icin, konuştum anlaştım 50 tlye. 10 dk da atarız dedi, yarım saat gecti atamadı, abi olmuyo dedi, buraya kadar problem yok, sonra eve gittim telefonu kurcalarken, bazı bilmediğim programlar yuklendiğini gordum superslu vb. sanırım root ile ilgili bişeyler, hafızasını kontrol ettim benim telefonu bırakmadan once hatırladığım hafıza miktarı 12,7 gb civarında, telefon rootlandıktan sonra bu miktar 5,7 ye duşmuş ne yapacağımı bilemedim, telefoncuya geri goturdum carşıya, abi yanılışn var bu telefon 8 gb tır dedi, inanmadı, tmm dedim, sen doğru soyluyosun, gittim evden telefonun kutusunu faturasını getirip gosterdim, adam tmm abi yaparız telefonu bırak dedi, 2 haftadır uğraşıyo yapamadı, girmediğim forum konu internet sitesi kalmadı dedi, olmuyo abi, bu gun tekrar sordum, benden daha profosyonel bi arkadaş var şehir dışında ondan destek alcam, eninde sonunda yapacam dedi. araştırırken internette tesadufen burayı buldum sanrım aynı dertten muzdarip arkadaşlar konuyu cozmuşler fgakat benim ingilizcem yeterli değil bunu icin, adres burda, http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2033692 şimdi nasıl geriye alabilirim telefonumun eski hafızasını, yardımcı olursanız cok sevinirim __________________