Satılık Spor Sitesi
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Satılık Spor Sitesi
-
10-10-2019, 04:23:28Site adresi : www.takimlar.net Hemen Al : 200 YTL Sitenin aylık getirisi: yeni olduğu icin pek birşeyi yok Sitenin acılış tarihi: 01.08.208 Kategori, sitenin iceriği nedir: Takımlara ait spor haberleri Gunluk hit sayısı, kaynak link: sayac koymadım Domainin yaşı ve Pagerank değeri: pr 0 Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tum icerik Hosting dahil midir: hayır Banlı olduğu sponsor var mı: hayır Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet ozel yazılımdır. Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır Not : script php dir. admin paneli vardır. Sitede Yaptığınız yorumları gorme gibi bir olanağınız var yani haber haber aramanıza gerek yok. Ozel mesajlaşma sistemi vardır. Uyeler arası mesajlaşabilirsiniz. Profilinizi istediğiniz zaman yeniliyebilirsiniz. Haberlerin ana başlıkları flash olarak acılır. Adminde panel yonetimi vardır istediğiniz kadar kategori acabilirsiniz. Toplu mail gondermek icin maillist toplar. Haberleri Eklemek icin haberin detayına resim yada video ekliyebilirsiniz. Yorumları admin panelden onaylarsınız. Guncel puan durumunu Admin panelden guncel puan durumu al diyerek guncellersiniz. Anket sistemi mevcuttur dilediğiniz kadar anket acabilirsiniz. Yetkilendirme sistemi mevcuttur istediğiniz uyeye yetki verebilir kısıtlıyabilir yada FULL yetki verebilirsiniz. Uye olanlara mail gider aktivasyon yaparsa uye olabilir aksi takdirdde giremez. Tasarım biraz zayıf olabir alan kişi iyi yerlere getirir eminim. Bot yazdıracaktım fakat odemelerim olduğu icin satıyorum. Not : Tekliflere acığım. __________________