babam tam 10 senedir benimle ilgilenmiyor yaşım 17. ben ne zaman bi sorunumu anlatmaya calışsam veyada bişe istesem ya dinlemiyo yada soz verip sozunde durmuyor. o benim icin sadece para babasıydı artık sadece para veriyordu. son 5 senedir artık onuda yapmıyor annemle evli olduğu halde sevgiliside var annemde belki ablama para gonderir diye ayrılmıyo ondan ablam universitede cunki cok gideri oluyor annemde tek başına yetişemiyor. Gecen gun gene para istedim icliki alkollu cebinde biton fındık doldurmış gece 24:30da eve gelmişti bana dalga gecercesine guldu vve yine ayın 5ini bekle dedi 5 senedir ayın 5ini bekliyorum ayın 5i geliyor para istiyorum param bitti diyor ama sevgilisine yedirdiğini cok iyi biliyorum. bende dayanamadım bu gun ona karşı cıktım kavga ettik ağzı burnu mosmor oldu iyice evire cevire dovdum zaten bok kadar bişey. eğer bu durumdada ben gunaha girmiş oluyosam ben artık musluman olmak istemiyom.. bu allahın cezası adam eve gelip annemin bana aldığı pantolonlarımı giyip bana para vermeyip sevgilisine yedirior ustune birde benden para istiyor cidden artık buda gunahsa ben musluman değil ateist olmak istiyorum oylede yanarım boylede sizde goruşlerinizi yazın lutfen..