4300 İndexli Pr1 Program Download Sitesi Acilen Satılıktır
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- 4300 İndexli Pr1 Program Download Sitesi Acilen Satılıktır
-
10-10-2019, 04:19:34Merhabalar Arkadaşlar Elimde bulunan program download sitesini paraya ihtiyacım olduğu icin acilen satmak zorunda kaldım. İlgilenen arkadaşlar icin ozellikler aşağıdadır. Siteye Ait Bir Caps [IMG]http://img370.**************/img370/905/trkiyeninenyeniprogramdca0.jpg[/IMG] Site adresi : MSN Ekleyin yada PM Atın.. Site icin istenen fiyat : 150 YTL ( Pazarlıksız ) Sitenin aylık getirisi: Para kazanmak amaclı kullanmadım. Sitenin acılış tarihi: 17,03,2008 Kategori, sitenin iceriği nedir: Program Download Gunluk hit sayısı, kaynak link: Gunluk 40 - 50 Tekil. Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 / 1 Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tumu ! Hosting dahil midir: Evet ( 1 Gb Alan 10 Gb Trafik ) Banlı olduğu sponsor var mı: Yok Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Ucretsiz Script. Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok..! Pazarlıksız Fiyatı 150 YTL'dir.. Msn : [email protected] Site Hakkında Script ucretsizdir. Uzerindeki grafiklerle oynayarak biraz daha gorsellik kattığıma inanıyorum. An itibariyle 9387 program hali hazırdadır. Bende yeni haber ve program ekleyerek guncel tutmaya calışıyorum. Satış 19 Aralık 2008 e kadar gercekleşmesse İPTAL EDİLECEKTİR..! __________________