S.a Kolay Gelsin Arkadaşımda Bir Cok Domain mevcut Biraz Sattı Biraz verdi Felan Derken Bu Elinde Kalan Domainleride Satmak istiyor Sebebi Yurtdışı'na Gideceği icin Sanalı Bırakacak Uyeliği olmadığı icin benden rica etti Buraya konu acmamı Kod:
Erhan: kanka selamun aleykum Gecenin Sessizliğini Sev: a.Slm dostum Erhan: ircforumlarinda uyeliğin varmı ? Gecenin Sessizliğini Sev: var dostum Erhan: Şu Domainleri yazıp verm sana koyarmısın foruma Gecenin Sessizliğini Sev: tabii la nedemek Erhan:tmm hemen ayarlıyorum Gecenin Sessizliğini Sev: dur ben sana forumdakını yazim ona gore yaz Erhan: Tamam Gecenin Sessizliğini Sev: Domain adresi : Gecenin Sessizliğini Sev: İstenen minimum fiyat : Gecenin Sessizliğini Sev: Domain kayıt tarihi : Gecenin Sessizliğini Sev: Domain Nereden Alında : Gecenin Sessizliğini Sev: Banlı olduğu sponsor varmı : Gecenin Sessizliğini Sev: Banlı olduğu arama motoru varmı : Gecenin Sessizliğini Sev: Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Gecenin Sessizliğini Sev: Domain ile daha once verilen servis : ( Video sitesi, Arkadaşlık sitesi, Toplist, Haber Sitesi gibi.) Gecenin Sessizliğini Sev: Bunun Gibi yap yolla Erhan: Tamam
Domain adresi : SohbetSehri.Org İstenen minimum fiyat : 100 TL Domain kayıt tarihi : 04.01.2009 - 1Yıl Domain Nereden Alında : ISIMTESCIL Banlı olduğu sponsor varmı : YOK Banlı olduğu arama motoru varmı : YOK Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: YOK Domain ile daha once verilen servis : Chat Sohbet Sitesi Not: 2 Aydır Acık 2 ay olmasına rahmen kendi capında belli başlı userleri + Web Tasarımı Domain adresi : AskSohbetim.Net İstenen minimum fiyat : 50 TL Domain kayıt tarihi : 04.01.2009 - 1Yıl Domain Nereden Alında : ISIMTESCIL Banlı olduğu sponsor varmı : YOK Banlı olduğu arama motoru varmı : YOK Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: YOK Domain ile daha once verilen servis : Chat Sohbet Sitesi Domain adresi : GencOkeyci.Com İstenen minimum fiyat : 100 TL Domain kayıt tarihi : 04.01.2009 - 1Yıl Domain Nereden Alında : ISIMTESCIL Banlı olduğu sponsor varmı : YOK Banlı olduğu arama motoru varmı : YOK Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: YOK Domain ile daha once verilen servis : Okey & Oyun Sitesi Olarak Kullanılacakdı Ozel Sorunlardan Dolayı Uğraşamadık Domain adresi : Sugulu.Com İstenen minimum fiyat : 30 TL Domain kayıt tarihi : 18.05.2008 - 1Yıl Domain Nereden Alında : ISIMTESCIL Banlı olduğu sponsor varmı : YOK Banlı olduğu arama motoru varmı : YOK Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: YOK Domain ile daha once verilen servis : Chat Sohbet Sitesi Domain adresi : SevdamCafe.Net İstenen minimum fiyat : 30 TL Domain kayıt tarihi : 14.06.2008 - 1Yıl Domain Nereden Alında : ISIMTESCIL Banlı olduğu sponsor varmı : YOK Banlı olduğu arama motoru varmı : YOK Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: YOK Domain ile daha once verilen servis : Chat Sohbet Sitesi Kod:
Erhan: Kanka Birde Elimde Erhan: Bucaklar.Net Erhan: Bucaklar.Com Erhan: BaharGiyim.Net Erhan: Bucakseslim.Net Erhan: Bu domainlerde var isteyen olursa onlarıda sat Gecenin Sessizliğini Sev: Bunu Olduğu gibi Kopyliyorum oraya? Msn Adresini Yazimmi? Erhan: Evet olur
ilgilenen Arkadaşlar Msn Adres: [email protected] __________________
Bir Cok Domainler Satışda
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Bir Cok Domainler Satışda